Képünk illusztráció. Forrás: Healthcarerenaissance
Kóros
papmeli
2019. január 28. hétfő, 12:41
Az eset egy éve történt, most derült ki, mi okozta a csúnya fertőzést.

Egy évig volt benne egy 11 éves kislány szervezetében egy gézdarab, melyet az őt megműtő orvosok felejtettek benne. A kislány vakbéllel műtötték tavaly, Sinaián, a napokban pedig a brassói kórházban kellett súlyos fertőzéssel kezelni.

Itt egy gézdarab került elő a szervezetéből, majd az orvosok újabb darabot találtak benne. A gézt egy évvel ezelőtt felejthették benne, amikor Sinanán vakbéllel műtötték. A gyereket most Brassóban újabb operációnak vetik alá, hogy kitisztítsák a szervezetét.

„Senki nem hitte, hogy ilyen megtörténhet” – kommentálta az esetet Maria Marcu, a 11 éves gyerek édesanyja. Az asszony még nem döntötte el, hogy bepanaszolja-e a felelőtlen orvosokat. A Sinaia-i kórház egyelőre nem kommentálta az esetet.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29717
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.
A román miniszterelnök asszony olyat mondott, hogy a Brüsszelben ücsörgő politikusok leestek a székről.
Lehet, hogy nem is akkora pótcselekvés az RMDSZ centenáriumvégi pótcselekvése.
A szerző szerint van abban valami, hogy aki nem megy el szavazni, az ne ugráljon utána az utcán. A megoldás? A kötelező voksolás, persze.
Lezárták a csendőrök elleni eljárást, a bírságokat már korábban érvénytelenítették, az SZNT pedig nem nyújt be fellebbezést.
Megnéztük az idegenforgalmi minisztérium legújabb turistacsalogató videóját, de fogalmunk sincs, mi célból készülhetett.
Hétfőn nem tudott megjelenni a bíróság előtt, mivel baj van a gerincével.
Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori fürdővárosát felterjesztenék az Európa legszebb termálfürdőit összesítő UNESCO-listára.
Álfogorvost buktatott le egy anyuka Suceaván. A durva az, hogy egy négyéves gyermek életét veszélyeztette.
Persze csak szőr mentén: hogy jelenlétével a Szacsvay-szobornál miért tolta az RMDSZ kampányszekerét.
Ha az illetékesek adót vetnének ki a román politikai elit ostobaságára, azonnal megtelne az államkincstár.