Arrival
gycsaba
2019. január 28. hétfő, 12:27
Migránsokat szállított Angliába, egy kollégája rögzítette.

Videóra vette egy brit kamionos, amint egy autópálya pihenőhelyén az épp előtte állomásozó, Temes megyei rendszámú teherautó sofőrje kinyitja a járműve rakterét, ahonnan nyolc – feltehetően afrikai származású – migráns ugrik le, akik a sztráda melletti kerítésen átmászva a közeli erdő felé veszik az irányt.

Ezután a meglehetősen idegesnek tűnő román kamionsofőr tört angollal megkérdi a felvételt készítő brit kollégájától, hogy „iz possziböl kontroll”, azaz számíthat-e ellenőrzésre ezen a szakaszon. A felvétel Angliában, Dartford város közelében készült pénteken, az M25-ös jelzésű autópályán, nem sokkal a határátkelő után.

A videót megosztó Sam Hollamby egy hozzászólásban megjegyzi, a környéken tartózkodó rendőrök úgy tettek, mintha észre sem vették volna az egészet.

Az elmúlt évben egyébként két román kamionsofőr is börtönbe került Angliában embercsempészet miatt. Novemberben egy román állampolgár vád alá helyeztek, miután 21 vietnámi migránst bujtatott el a teherautójában, júliusban pedig egy kollégája 3 év börtönt kapott, ő nyolc albánt próbált Angliába juttatni. 

 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29716
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.
A román miniszterelnök asszony olyat mondott, hogy a Brüsszelben ücsörgő politikusok leestek a székről.
Lehet, hogy nem is akkora pótcselekvés az RMDSZ centenáriumvégi pótcselekvése.
A szerző szerint van abban valami, hogy aki nem megy el szavazni, az ne ugráljon utána az utcán. A megoldás? A kötelező voksolás, persze.
Lezárták a csendőrök elleni eljárást, a bírságokat már korábban érvénytelenítették, az SZNT pedig nem nyújt be fellebbezést.
Megnéztük az idegenforgalmi minisztérium legújabb turistacsalogató videóját, de fogalmunk sincs, mi célból készülhetett.
Hétfőn nem tudott megjelenni a bíróság előtt, mivel baj van a gerincével.
Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori fürdővárosát felterjesztenék az Európa legszebb termálfürdőit összesítő UNESCO-listára.
Álfogorvost buktatott le egy anyuka Suceaván. A durva az, hogy egy négyéves gyermek életét veszélyeztette.
Persze csak szőr mentén: hogy jelenlétével a Szacsvay-szobornál miért tolta az RMDSZ kampányszekerét.
Ha az illetékesek adót vetnének ki a román politikai elit ostobaságára, azonnal megtelne az államkincstár.