Ambuláns kezelés
béel
2019. január 20. vasárnap, 09:26
Naná, hogy nem volt minden rendben vele.

Szokatlan módját választotta szombaton este a dél-romániai Craiován egy Krassó-Szörény megyei férfi annak, hogy beugorjon a sürgősségire: autóstul érkezett meg a helyszínre, az ajtón keresztül.

A manőverben rajta kívül szerencsére senki sem sérült meg, mivel az ellátásra váró betegek közül éppen senki sem tartózkodott az útban, amikor az autós ajtóstul rontott a házba.

A romokban heverő helyszínre kiérkező rendőrök aztán megállapították hogy a férfivel valóban gondok voltak, de nem feltétlenül olyanok, amilyeneket a sürgősségin kell ellátni: az általa kilélegzett levegőben literenként 0,78 milligramm alkoholt találtak, vagyis poharazott egy jót, mielőtt volánhoz ült. És nem málnaszörpöt ivott.

A sofőr minden esetre azt állítja, nem ezért rongyolt be a kórházba, hanem azért, mert összekeverte a pedálokat, és a fék helyett véletlenül a gázra lépett.

Ugyanakkor szemtanúk szerint a Mad Maxkedés mögött akár az is állhat, hogy korábban a barátnőjével és annak fiával a sürgősségin járt, és nagyon feldühítette, hogy rengeteget kellett várniuk, amíg egy orvos foglalkozni tudott velük.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29617
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.