Játszd újra, Tutti!
Timi
2019. január 16. szerda, 19:53
Viszont ha nem, akkor lemarad, ugyanis a helyek száma korlátozott.

Ingyenes irodalmi esttel Kolozsvárra érkezik Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész: január 23-án, szerdán, 18 órától lép fel a Vallásszabadság Házában Az igazat mondd, ne csak a valódit című műsorával.

A est során XX. századi magyar költők istenes verseiből hangzanak el szavalatok, az előadóművészt Négyessy Katalin gordonkaművész kíséri.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött, így aki részt szeretne venni az előadáson, ingyenes jegyét (igénylő személyenként kettőt) az IDEA Könyvtér könyvesboltjában, a Kossuth Lajos / December 21. sugárút 14. szám alatt veheti át csütörtöktől kezdődően, 9 és 17 óra között. Nem árt tehát korán kelni, mert a jegyeket biztosan hamar elkapkodják. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29574
A régiósítás veszélyes. Erdély veszélyes. Transilvania nem veszélyes. Amúgy jé, Romániában élnek emberek Bukaresten kívül is. Micsoda felfedezés!
Meg kell adni: ha az érdek úgy kívánja, a mioritikus államvezetés remekül teljesít. Persze, nem az ország érdeke. A büntetőügyeseké.
Az irodalmi tehetséggondozás kolozsvári fóruma, a Bretter-kör felvette annak az embernek a nevét, akinek az elmúlt évtizedekben talán a leginkább köze volt hozzá: a Bréda Ferencét.
Hiába kötelezi törvény a sztrádaépítésre, nagyon úgy tűnik, a kormány magasról tojik az egészre.
Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
Szögezzük le: a szándék dicséretes! Mindentől függetlenül. De azért vicces, na.
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
A Musai-Muszáj nyílt levélben üzente meg Kolozsvár polgármesterének, hogy a jónapotnak őszintének kell lennie.
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.