Játszd újra, Tutti!
Timi
2019. január 16. szerda, 19:53
Viszont ha nem, akkor lemarad, ugyanis a helyek száma korlátozott.

Ingyenes irodalmi esttel Kolozsvárra érkezik Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész: január 23-án, szerdán, 18 órától lép fel a Vallásszabadság Házában Az igazat mondd, ne csak a valódit című műsorával.

A est során XX. századi magyar költők istenes verseiből hangzanak el szavalatok, az előadóművészt Négyessy Katalin gordonkaművész kíséri.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött, így aki részt szeretne venni az előadáson, ingyenes jegyét (igénylő személyenként kettőt) az IDEA Könyvtér könyvesboltjában, a Kossuth Lajos / December 21. sugárút 14. szám alatt veheti át csütörtöktől kezdődően, 9 és 17 óra között. Nem árt tehát korán kelni, mert a jegyeket biztosan hamar elkapkodják. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29574
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.