Játszd újra, Tutti!
MTímea
2019. január 16. szerda, 19:53
Viszont ha nem, akkor lemarad, ugyanis a helyek száma korlátozott.

Ingyenes irodalmi esttel Kolozsvárra érkezik Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész: január 23-án, szerdán, 18 órától lép fel a Vallásszabadság Házában Az igazat mondd, ne csak a valódit című műsorával.

A est során XX. századi magyar költők istenes verseiből hangzanak el szavalatok, az előadóművészt Négyessy Katalin gordonkaművész kíséri.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött, így aki részt szeretne venni az előadáson, ingyenes jegyét (igénylő személyenként kettőt) az IDEA Könyvtér könyvesboltjában, a Kossuth Lajos / December 21. sugárút 14. szám alatt veheti át csütörtöktől kezdődően, 9 és 17 óra között. Nem árt tehát korán kelni, mert a jegyeket biztosan hamar elkapkodják. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29574
Hiába támadta meg Csíkszentmárton a telekkönyvezési kérvényt.
Nem vicc, Suceava megyében megtörtént.
Hogyan nevel a romániai ásatag közoktatási rendszer kis feladatmegoldó automatákat? Figyelem, a mi gyermekeink is köztük vannak.
Több helyen lehet majd hivatalosan használni a magyar nyelvet.
Beszámolóik alapján, aligha érezhették magukat az Orient Expresszen az utasok, miközben harminc órán át keringőztette őket a CFR Románia kies tájain.
A NATO-csapatok békésen sertepertéltek a kukoricásban. Mert eltévedtek. Bezzeg az oroszok nem hibázták volna el a koordinátákat. Vigyázat, pamfletveszély!
Újabb dosszié rekedt a bukaresti kormányfiókokban.
Íme, Kolozsvár történelmi központjának makettje, ahogy azt Móric…, izé, Gigiék a Rotary Klubban elképzelték.
Olyan eddig nem volt, hogy a PSD-ALDE ellenzéki jelöltet szavazzon meg, ha van neki sajátja is: az EP-ből kiesett Renate Weber.
Hét éve jutott utoljára eszébe, de akkor nem jutottak közös nevezőre a felek.
Hallgassa meg nálunk az ígéretes kolozsvári együttes slágergyanús bemutatkozását!
És ez nem vicc: egy jobb repülőgéppel akár 10 óra alatt körbeutazható a bolygó, míg a Temesvár és Mangalia közötti vonatozás jelenleg 30 órába telik.
Így néz ki egy Romániára vonatkozó általános reformvízió. Döntsék el Önök, működhet-e ebben az országban.
Házat, hidat, utat tett tönkre a hirtelen lezúdult eső.