felülnézetben
fsandor
2019. január 14. hétfő, 13:58
Repülés a behavazott fenyveserdők fölött.

Csodálatos felvételeket készített székelyföldi tájakról egy magyarországi drónvideós. A félig magyar, félig ukrán Ljasuk Dimitry azt írja négy perces videója alatt, hogy nagyon a szívéhez nőtt Székelyföld, ahol magánélete miatt húsz alkalommal is járt négy éven át.

A felvételek a Gyergyói medencében, a Gyilkos tó és a Békási szoros környékén készültek, ahol Dimitry a gyakran – 25 fokos hideg mellett – mint írja – a székelyek vendégszeretetét is megtapasztalhatta, ezt köszöni meg a videóval.

 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29532
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.
Kerelőszentpálon, illetve Dés mellett lépett ki a medréből a két folyó.
„Szavazzatok az RMDSZ-re” – írja Facebook-bejegyzésében a politikus.
Érkeznek az utolsó közvéleménykutatási adatok.
Az ideológiák uralták az iskolát a Horthy-korszak után a Rákosi- és a Kádár-korszakban is. De lehet-e hatékony az ideologikus tanítás?
Mutatjuk, hogy mennyit is. Csak a napidíj nagyobb, mint a romániai minimálbér.
Biza, a magyar miniszterelnöknek ez is összejött. Igaz, a román fél, elsősorban Liviu Dragnea besegített egy kicsit, a szerző szerint.
A védelmi minisztérium beavatkozását kérik.