A brassói InfoTrafic felvétele
blokkalatti
szabot
2018. december 29. szombat, 12:55
A CEC egy helyi fiókjánál robbantottak.
FRISSÍTÉS: 160 ezer lejt vittek el a rablók, ennyi volt a felrobbantott pénzkiadó automatában – közölte délután a Brassó megyei rendőrség. 

Szombat hajnali fél négykor értesítették a brassói rendőrséget, hogy robbanás történt a Rakodó negyed egyik bankfiókjánál.

A helyszínre kiszállt egységek megállapították, hogy a robbanás kivitte a bankfiók utcafront felőli ablakát, ajtaját, és megrongálódott a bankhoz tartozó pénzkiadó automata is. Az ablak és az automata egyes részei a járdára és az útra szóródtak.

A brassói Info Trafic felvételei alapján a CEC bank egy helyi fiókját próbálták meg így kirabolni. Azt viszont még nem közölte a rendőrség, hogy az ismeretlen tetteseknek sikerült-e pénzt is elvinniük, vagy csak a robbantással maradtak.

A rendőrség a bankra vár, hogy elárulja, volt-e egyáltalán pénz az automatában, közben pedig elkezdett nyomozni a gyanúsítottak után.

comments powered by Disqus
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.
Nos, a szerző szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ezért elsősorban Románia a hibás, na de persze, hogy mindjárt ott lohol mögötte az ellenséges Magyarország.
A taláros testület az államfőnek és a kormánynak is (részben) igazat adott a vitában, szóval nesze semmi.
A caracali áldozat megmentését megkönnyítette volna, ha működnek az európai támogatással beszerzett, segélyhívásokat fogadó eszközök.
Az mondjuk érthetetlen, miért kellett másfél évet várni a döntésre.
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.