A katasztrófaelhárítás felvétele
Mocsár-erdő
szabot
2018. december 28. péntek, 19:38
Szászrégen határában történt súlyos baleset.

Súlyos közúti baleset történt pénteken a Maros megyei Szászrégen közelében levő Mocsár-erdő térségében; a szerencsétlenségben két személy meghalt, öten megsérültek.

Egy személyautó és egy haszonjármű ütközött egymással, a balesetben ketten életüket vesztették, hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek, közölte Cristian Virag, a Maros megyei katasztrófaelhárítás sajtószóvivője.

Az első vizsgálatok szerint a személyautó vezetője okozta a balesetet egy szabálytalan előzéssel. Az egyik halálos áldozat a személyautó, a másik a haszonjármű utasa volt – egészítette ki a hivatalos tájékoztatást Andreea Pop rendőrségi szóvivő.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29374
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.