baleset
béel
2018. december 27. csütörtök, 12:15
Köztük gyerekek is.

Már megint sérülésekhez vezetett az útviszonyoknak nem megfelelő száguldozás: ezúttal Arad megye a helyszín, ahol három személy – köztük két gyerek – sérült meg, amikor a mikrobusz, amelyben utaztak, lesodródott az úttestről Gyulatő és Alsóköves között.

A baleset összesen nyolc személyt érintett, ám közülük csak az említett három személy – egy nő és a két gyerek – szorult orvosi ellátásra.

Az incidens nyomán egyelőre leállt a forgalom a 7–es főút Aradról Déva felé tartó oldalán.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29363
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.