NO ingyenreklám
papmeli
2018. december 16. vasárnap, 19:22
Különben a kutya sem kíváncsi rá.

Ami másoknak ingyen jár, azért a román kormánynak fizetni kell, valószínűleg nem is keveset. Fizetett hirdetésben reklámozza magát ugyanis az Európai Unió elnökségét átvevő Dăncilă-kabinet a Politico szaklapban. A nagy presztízsű amerikai politikai lap úgy tűnik, másként nem volt kíváncsi a véleményére.

Az esetre Siegfried Mureșan ellenzéki, PNL-s EP-képviselő hívta fel a figyelmet, rámutatva: az általános gyakorlat szerint a politikai szaksajtó versenyez azért, hogy interjút készíthessen az EU elnökségét átvevő kormány tagjaival. Úgy tűnik, a Dăncilă-kabinet esetében ez másként történt.

Azt, hogy mit állít magáról a Politico fizetett hirdetésében, ITT lehet elolvasni.

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29277
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.