SEXBOMB
gycsaba
2018. december 14. péntek, 12:37
Nem sokat változott a lovag: még mindig pimaszul jól énekel, de jó tudni, hogy egy ideje zavarják a női alsóneműk a színpadon.

Újabb nosztalgiakoncertre fújnak gyülekezőt Kolozsváron: június 26-án egy bizonyos Tom Jones nevű úriember lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait a BT Sportcsarnokban. A jó pár évtizeddel ezelőtt szexikonnak számító walesi énekes 78 évesen és 41 szólólemezről összeválogatott slágerparádéval érkezik a kincsesbe.

Pályafutását – belegondolni is durva – fél évszázaddal ezelőtt kezdte, első zenekarát 1963-ban alapította Tommy Scott and the Senators néven. Első listavezető dala az It's Unusual volt 1965-ben, egy évvel később a Green, Green Grass of Home, 1968-ban pedig a Delilah lett hatalmas sláger. Saját televíziós showműsora volt Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, több filmben szerepelt, köztük a Támad a Mars!-ban. Tom Jones a nyolcvanas években Prince dalának, a Kissnek a feldolgozásával tért vissza a sikerlistákra.

Ezt a kislemezt a kísérletező újhullámos csapattal, az Art of Noise-zal közösen rögzítette, a korong több millió példányban kelt el világszerte. A kilencvenes években az If I Only Knew (1994) és a Sexbomb (1999) számított kiemelkedő Tom Jones-slágernek. Azóta mintegy 150 millió példányban adták el lemezeit. Legutóbbi stúdióalbuma, a Long Lost Suitcase 2015-ben jelent meg.

Koncertjein bevett szokás volt régebb, hogy transzba eső női rajongói leveszik és feldobják neki a bugyijukat, egy ideje azonban Tommy bácsit zavarja a dolog, már nem törli meg velük az izzadt homlokát. Egy interjúban meg is jegyezte: abból veszi észre az idő múlását, hogy egyre nagyobbak a bugyik, amiket feldobálnak neki a színpadra.

A jegyekért egyébként 145 és 475 lej közötti összeget kérnek el a szervezők.  

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29259
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.