SEXBOMB
gycsaba
2018. december 14. péntek, 12:37
Nem sokat változott a lovag: még mindig pimaszul jól énekel, de jó tudni, hogy egy ideje zavarják a női alsóneműk a színpadon.

Újabb nosztalgiakoncertre fújnak gyülekezőt Kolozsváron: június 26-án egy bizonyos Tom Jones nevű úriember lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait a BT Sportcsarnokban. A jó pár évtizeddel ezelőtt szexikonnak számító walesi énekes 78 évesen és 41 szólólemezről összeválogatott slágerparádéval érkezik a kincsesbe.

Pályafutását – belegondolni is durva – fél évszázaddal ezelőtt kezdte, első zenekarát 1963-ban alapította Tommy Scott and the Senators néven. Első listavezető dala az It's Unusual volt 1965-ben, egy évvel később a Green, Green Grass of Home, 1968-ban pedig a Delilah lett hatalmas sláger. Saját televíziós showműsora volt Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, több filmben szerepelt, köztük a Támad a Mars!-ban. Tom Jones a nyolcvanas években Prince dalának, a Kissnek a feldolgozásával tért vissza a sikerlistákra.

Ezt a kislemezt a kísérletező újhullámos csapattal, az Art of Noise-zal közösen rögzítette, a korong több millió példányban kelt el világszerte. A kilencvenes években az If I Only Knew (1994) és a Sexbomb (1999) számított kiemelkedő Tom Jones-slágernek. Azóta mintegy 150 millió példányban adták el lemezeit. Legutóbbi stúdióalbuma, a Long Lost Suitcase 2015-ben jelent meg.

Koncertjein bevett szokás volt régebb, hogy transzba eső női rajongói leveszik és feldobják neki a bugyijukat, egy ideje azonban Tommy bácsit zavarja a dolog, már nem törli meg velük az izzadt homlokát. Egy interjúban meg is jegyezte: abból veszi észre az idő múlását, hogy egyre nagyobbak a bugyik, amiket feldobálnak neki a színpadra.

A jegyekért egyébként 145 és 475 lej közötti összeget kérnek el a szervezők.  

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29259
A SRI szerepe eddig sem volt tisztázott az ügyben, az alkotmánybíróság erre rátett még egy lapáttal.
Erdélyi statisztikai szolgálat indult, mely nemcsak a bennünket érintő adatokat, hanem az erdélyi magyar intézményeket is felsorakoztatja.
És ezúttal nem mi, magyarok fenyegetjük a hazát. Sőt, dicséretet is kapunk.
Beindult a nemzeti médiagépezet a közelgő pápalátogatással kapcsolatban. Méghozzá furmányos összeesküvés-elméletekkel.
Ráadásul az intézmény nevét is megváltoztatják a magyar oktatók konzultálása nélkül.
Magyar Házzá alakítja az Iskola Alapítvány a szecessziós palotát, benne a tíz éve közösségi térként működő Moszkva kávézóval.
A hülyeség megpecsételi a közelmúlt egész román történelmét. Traian Ungureanu írása.
Az alkotmánybíróság mai döntése letörte a SRI szarvát.
Úgy tűnik, a Ioan-Aurel Pop mögé felsorakozó erők elindították a frontális és általános támadást Lucian Boia történész ellen.
A PSD-nek köszönhetően legalább hatszor több elítélt szabadulhatott idő előtt, mint ahogy tervezték.
Legalábbis ezzel nyugtatta néhány brit miniszter az üzletembereket. Lehet, hogy mégsem Románia kell majd levezényelje?
Gyűlöletbeszédet tartalmaz a kötelező román tananyag, a Harmadik levél. Legalábbis a Facebook algoritmusai szerint.
Böjte Csaba ferences szerzetes üzent a tanácstalanoknak.
Az EP-képviselőket inkább a román igazságügy helyzete foglalkoztatta, mintsem az, hogy melyek a román elnökség prioritásai.