SEXBOMB
gycsaba
2018. december 14. péntek, 12:37
Nem sokat változott a lovag: még mindig pimaszul jól énekel, de jó tudni, hogy egy ideje zavarják a női alsóneműk a színpadon.

Újabb nosztalgiakoncertre fújnak gyülekezőt Kolozsváron: június 26-án egy bizonyos Tom Jones nevű úriember lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait a BT Sportcsarnokban. A jó pár évtizeddel ezelőtt szexikonnak számító walesi énekes 78 évesen és 41 szólólemezről összeválogatott slágerparádéval érkezik a kincsesbe.

Pályafutását – belegondolni is durva – fél évszázaddal ezelőtt kezdte, első zenekarát 1963-ban alapította Tommy Scott and the Senators néven. Első listavezető dala az It's Unusual volt 1965-ben, egy évvel később a Green, Green Grass of Home, 1968-ban pedig a Delilah lett hatalmas sláger. Saját televíziós showműsora volt Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, több filmben szerepelt, köztük a Támad a Mars!-ban. Tom Jones a nyolcvanas években Prince dalának, a Kissnek a feldolgozásával tért vissza a sikerlistákra.

Ezt a kislemezt a kísérletező újhullámos csapattal, az Art of Noise-zal közösen rögzítette, a korong több millió példányban kelt el világszerte. A kilencvenes években az If I Only Knew (1994) és a Sexbomb (1999) számított kiemelkedő Tom Jones-slágernek. Azóta mintegy 150 millió példányban adták el lemezeit. Legutóbbi stúdióalbuma, a Long Lost Suitcase 2015-ben jelent meg.

Koncertjein bevett szokás volt régebb, hogy transzba eső női rajongói leveszik és feldobják neki a bugyijukat, egy ideje azonban Tommy bácsit zavarja a dolog, már nem törli meg velük az izzadt homlokát. Egy interjúban meg is jegyezte: abból veszi észre az idő múlását, hogy egyre nagyobbak a bugyik, amiket feldobálnak neki a színpadra.

A jegyekért egyébként 145 és 475 lej közötti összeget kérnek el a szervezők.  

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29259
Kolozsváron ma délelőtt a törvényszék épülete elé sorakoztak fel az ügyészek, délután más városokban is követik példájukat. Egy hétig nem hoznak ítéleteket, csak sürgős esetekben.
A régiósítás veszélyes. Erdély veszélyes. Transilvania nem veszélyes. Amúgy jé, Romániában élnek emberek Bukaresten kívül is. Micsoda felfedezés!
Meg kell adni: ha az érdek úgy kívánja, a mioritikus államvezetés remekül teljesít. Persze, nem az ország érdeke. A büntetőügyeseké.
Az irodalmi tehetséggondozás kolozsvári fóruma, a Bretter-kör felvette annak az embernek a nevét, akinek az elmúlt évtizedekben talán a leginkább köze volt hozzá: a Bréda Ferencét.
Hiába kötelezi törvény a sztrádaépítésre, nagyon úgy tűnik, a kormány magasról tojik az egészre.
Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
Szögezzük le: a szándék dicséretes! Mindentől függetlenül. De azért vicces, na.
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
A Musai-Muszáj nyílt levélben üzente meg Kolozsvár polgármesterének, hogy a jónapotnak őszintének kell lennie.
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.