SEXBOMB
gycsaba
2018. december 14. péntek, 12:37
Nem sokat változott a lovag: még mindig pimaszul jól énekel, de jó tudni, hogy egy ideje zavarják a női alsóneműk a színpadon.

Újabb nosztalgiakoncertre fújnak gyülekezőt Kolozsváron: június 26-án egy bizonyos Tom Jones nevű úriember lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait a BT Sportcsarnokban. A jó pár évtizeddel ezelőtt szexikonnak számító walesi énekes 78 évesen és 41 szólólemezről összeválogatott slágerparádéval érkezik a kincsesbe.

Pályafutását – belegondolni is durva – fél évszázaddal ezelőtt kezdte, első zenekarát 1963-ban alapította Tommy Scott and the Senators néven. Első listavezető dala az It's Unusual volt 1965-ben, egy évvel később a Green, Green Grass of Home, 1968-ban pedig a Delilah lett hatalmas sláger. Saját televíziós showműsora volt Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, több filmben szerepelt, köztük a Támad a Mars!-ban. Tom Jones a nyolcvanas években Prince dalának, a Kissnek a feldolgozásával tért vissza a sikerlistákra.

Ezt a kislemezt a kísérletező újhullámos csapattal, az Art of Noise-zal közösen rögzítette, a korong több millió példányban kelt el világszerte. A kilencvenes években az If I Only Knew (1994) és a Sexbomb (1999) számított kiemelkedő Tom Jones-slágernek. Azóta mintegy 150 millió példányban adták el lemezeit. Legutóbbi stúdióalbuma, a Long Lost Suitcase 2015-ben jelent meg.

Koncertjein bevett szokás volt régebb, hogy transzba eső női rajongói leveszik és feldobják neki a bugyijukat, egy ideje azonban Tommy bácsit zavarja a dolog, már nem törli meg velük az izzadt homlokát. Egy interjúban meg is jegyezte: abból veszi észre az idő múlását, hogy egyre nagyobbak a bugyik, amiket feldobálnak neki a színpadra.

A jegyekért egyébként 145 és 475 lej közötti összeget kérnek el a szervezők.  

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29259
Ne kérjen, mert nem éri meg!
Hiába támadta meg Csíkszentmárton a telekkönyvezési kérvényt.
Nem vicc, Suceava megyében megtörtént.
Hogyan nevel a romániai ásatag közoktatási rendszer kis feladatmegoldó automatákat? Figyelem, a mi gyermekeink is köztük vannak.
Több helyen lehet majd hivatalosan használni a magyar nyelvet.
Beszámolóik alapján, aligha érezhették magukat az Orient Expresszen az utasok, miközben harminc órán át keringőztette őket a CFR Románia kies tájain.
A NATO-csapatok békésen sertepertéltek a kukoricásban. Mert eltévedtek. Bezzeg az oroszok nem hibázták volna el a koordinátákat. Vigyázat, pamfletveszély!
Újabb dosszié rekedt a bukaresti kormányfiókokban.
Íme, Kolozsvár történelmi központjának makettje, ahogy azt Móric…, izé, Gigiék a Rotary Klubban elképzelték.
Olyan eddig nem volt, hogy a PSD-ALDE ellenzéki jelöltet szavazzon meg, ha van neki sajátja is: az EP-ből kiesett Renate Weber.
Hét éve jutott utoljára eszébe, de akkor nem jutottak közös nevezőre a felek.
Hallgassa meg nálunk az ígéretes kolozsvári együttes slágergyanús bemutatkozását!
És ez nem vicc: egy jobb repülőgéppel akár 10 óra alatt körbeutazható a bolygó, míg a Temesvár és Mangalia közötti vonatozás jelenleg 30 órába telik.
Így néz ki egy Romániára vonatkozó általános reformvízió. Döntsék el Önök, működhet-e ebben az országban.