Fotó:123rf.ro
no comment
papmeli
2018. december 8. szombat, 12:39
Huszonnégy nő vádolja molesztálással.

Meglepő indokkal mentett fel a börtön alól egy román férfit a brit bíróság: Constantin Bărbuţu azért lehet szabadlábon, mert nem tud angolul. A 22 éves román férfi mosogatóként dolgozott a szigetországban, és azzal vált híressé/hírhedté, hogy nőket zaklatott.

A dél-angliai Brightonban élő férfi kileste az esténként egyedül sétáló, futó nőket, és fogdosni, csipkedni kezdte a feneküket. A román férfit a brit sajtó és rendőrség csak „a fenékcsipkedőként” emlegette. 2016 szeptembere és 2017 februárja között 24 nő tett feljelentést ellene molesztálás miatt, 11 esetben elismerte bűnösségét.

Ennek ellenére a bíró úgy döntött, nem ülteti rácsok mögé, amiatt az egyszerű ok miatt, hogy az elítélt nem ismeri az angol nyelvet, ráadásul pszichikai problémái is vannak. Holott az ítélet egy esetben 12 hónap börtönt, míg a tíz másik zaklatási ügyben egyenként 9 hónap fogdát ír elő számára.

A nagylelkű bíró kétéves kegyelmi időszakot adott a román férfinak: ez idő alatt 40 napos pszichoszociális tréningen kell részt vennie. Nyelvtanfolyamról nem szól a fáma.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29184
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.
A román miniszterelnök asszony olyat mondott, hogy a Brüsszelben ücsörgő politikusok leestek a székről.
Lehet, hogy nem is akkora pótcselekvés az RMDSZ centenáriumvégi pótcselekvése.
A szerző szerint van abban valami, hogy aki nem megy el szavazni, az ne ugráljon utána az utcán. A megoldás? A kötelező voksolás, persze.
Lezárták a csendőrök elleni eljárást, a bírságokat már korábban érvénytelenítették, az SZNT pedig nem nyújt be fellebbezést.
Megnéztük az idegenforgalmi minisztérium legújabb turistacsalogató videóját, de fogalmunk sincs, mi célból készülhetett.
Hétfőn nem tudott megjelenni a bíróság előtt, mivel baj van a gerincével.
Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori fürdővárosát felterjesztenék az Európa legszebb termálfürdőit összesítő UNESCO-listára.
Álfogorvost buktatott le egy anyuka Suceaván. A durva az, hogy egy négyéves gyermek életét veszélyeztette.
Persze csak szőr mentén: hogy jelenlétével a Szacsvay-szobornál miért tolta az RMDSZ kampányszekerét.
Ha az illetékesek adót vetnének ki a román politikai elit ostobaságára, azonnal megtelne az államkincstár.