őrület
Jean St'Ay
2018. november 9. péntek, 10:06
A házaspár disznót vágni indult, de bizarr tragédia lett a vége.

Péntek reggel egy 51 éves férfi felhívta testvérét, és bejelentette: megfojtotta 49 éves nejét. Az eset a Kolozs megyei Gyeke községhez tartozó Feketelakon történt, a csütörtökről péntekre virradó éjszakán. A testvér természetesen riasztotta a rendőrséget.

A házaspár Kolozsváron élt, ám minden hétvégét a feleség szülői házában töltötte, Feketelakon. A csütörtöki napon disznót vágni indultak.

A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták a férfit. A vallatás során a tettes elmondta: bizonyos kódokat küldtek neki, amelyek útján útasították, hogy pontban hajnali három óra tizenkilenc perckor ölje meg a feleségét. A hatóságok nyilván érdeklődtek a kódok mibenléte iránt. A férfi elmesélte, hogy egy adott pillanatban egy fekete BMW állt meg a házuk előtt, és fényjeleket küldött neki. Ezek voltak az irányító kódok.

A férfi asztalosműhelyt működtetett, és a hírek szerint pszichés problémákkal küszködött, de nem kezelte őket. A hatóságok elrendelték a szakvizsgálatot, hogy megállapíthassák, szellemi képességeinek birtokában volt-e a tett elkövetésekor.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28825
Ráadásul az intézmény nevét is megváltoztatják a magyar oktatók konzultálása nélkül.
A hülyeség megpecsételi a közelmúlt egész román történelmét. Traian Ungureanu írása.
Az alkotmánybíróság mai döntése letörte a SRI szarvát.
Úgy tűnik, a Ioan-Aurel Pop mögé felsorakozó erők elindították a frontális és általános támadást Lucian Boia történész ellen.
A PSD-nek köszönhetően legalább hatszor több elítélt szabadulhatott idő előtt, mint ahogy tervezték.
Legalábbis ezzel nyugtatta néhány brit miniszter az üzletembereket. Lehet, hogy mégsem Románia kell majd levezényelje?
Gyűlöletbeszédet tartalmaz a kötelező román tananyag, a Harmadik levél. Legalábbis a Facebook algoritmusai szerint.
Böjte Csaba ferences szerzetes üzent a tanácstalanoknak.
Az EP-képviselőket inkább a román igazságügy helyzete foglalkoztatta, mintsem az, hogy melyek a román elnökség prioritásai.
Csak januárban 310 ezer lej közpénzt bulizik el a kincses város.
Csak a jó ég tudja, mire lenne jó egy álhír-óra a jelenlegi középiskolai tantervben. Hacsak nem további álhírek terjesztésére.
Most először foglalták bele a bányászjárás dossziéjába tételesen, hogy melyik államigazgatási szerveket terheli a felelősség.
Hozta a formáját a botrányhős.
Az ország Bukarest ellen? Nem lenne rossz, ha a régiók végre a sarkukra állnának. Bár a harc még nem igazán kezdődött el. Sabin Gherman írása.