Melós
gycsaba
2018. november 9. péntek, 16:53
A kristálygömb se tudná megmondani, miért készült ez a teljes mértékben irrelevánsnak tűnő felmérés.

Nem fogja elhinni, de a legfőbb ügyészség olyan felmérést készített, melyből megtudhatjuk, milyen csillagjegyűek voltak a 2011 és 2015 között elkövetett gyilkosságok áldozatai. Bár az Adevărul hírportál által idézett kimutatásból egyáltalán nem derül ki, hogy ezeket az adatokat mégis hogyan sikerült begyűjteni, mint ahogy az sem, hogy ez egyáltalán mi a túróért releváns a mélyen tisztelt ügyészek számára, mi azért belenéztünk ebbe a roppant izgalmas statisztikába.

A nyilvántartás szerint 2011-ben 457, 2012-ben 630, egy évvel később 603, míg 2014-ben 530, 2015-ben pedig 468 gyilkosság történt Romániában. A legtöbb áldozat – 213 – Oroszlán csillagjegyű volt, de sok volt a Szűz jegyű (192), illetve az Ikrek jegyű (190) áldozat is az ügyészségi felmérés szerint.  A lista utolsó két helyén a Skorpió (139) és a Nyilas (129) áll, ha bárki is kíváncsi még rá. A legfőbb ügyészség átfogó munkájához innen is gratulálunk, könnyű biztosan nem volt.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28838
Ráadásul az intézmény nevét is megváltoztatják a magyar oktatók konzultálása nélkül.
A hülyeség megpecsételi a közelmúlt egész román történelmét. Traian Ungureanu írása.
Az alkotmánybíróság mai döntése letörte a SRI szarvát.
Úgy tűnik, a Ioan-Aurel Pop mögé felsorakozó erők elindították a frontális és általános támadást Lucian Boia történész ellen.
A PSD-nek köszönhetően legalább hatszor több elítélt szabadulhatott idő előtt, mint ahogy tervezték.
Legalábbis ezzel nyugtatta néhány brit miniszter az üzletembereket. Lehet, hogy mégsem Románia kell majd levezényelje?
Gyűlöletbeszédet tartalmaz a kötelező román tananyag, a Harmadik levél. Legalábbis a Facebook algoritmusai szerint.
Böjte Csaba ferences szerzetes üzent a tanácstalanoknak.
Az EP-képviselőket inkább a román igazságügy helyzete foglalkoztatta, mintsem az, hogy melyek a román elnökség prioritásai.
Csak januárban 310 ezer lej közpénzt bulizik el a kincses város.
Csak a jó ég tudja, mire lenne jó egy álhír-óra a jelenlegi középiskolai tantervben. Hacsak nem további álhírek terjesztésére.
Most először foglalták bele a bányászjárás dossziéjába tételesen, hogy melyik államigazgatási szerveket terheli a felelősség.
Hozta a formáját a botrányhős.
Az ország Bukarest ellen? Nem lenne rossz, ha a régiók végre a sarkukra állnának. Bár a harc még nem igazán kezdődött el. Sabin Gherman írása.