Illusztráció | Főtér.ro
nyárősz
szabot
2018. november 3. szombat, 11:29
A meteorológusok meleg üdvözletüket küldik a tíz extra fokhoz.

Az ilyenkor szokásosnál akár tíz Celsius fokkal is melegebb lesz szombaton és vasárnap napközben Erdélyben és a Bánságban – nyilatkozta Alina Șerban meteorológus a Mediafaxnak. A Kárpátokon kívül is enyhe idő lesz, de sok felhővel, reggel és este köddel, ott hűvösebb lesz a hétvége, 14-15, legfeljebb 19 fok várható.

A Kárpátokon belül viszont, Erdélyben akár a 25-26 Celsius fokot is elérheti a csúcshőmérséklet – jósolják a meteorológusok.

comments powered by Disqus
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.
Nos, a szerző szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ezért elsősorban Románia a hibás, na de persze, hogy mindjárt ott lohol mögötte az ellenséges Magyarország.
A taláros testület az államfőnek és a kormánynak is (részben) igazat adott a vitában, szóval nesze semmi.
A caracali áldozat megmentését megkönnyítette volna, ha működnek az európai támogatással beszerzett, segélyhívásokat fogadó eszközök.
Az mondjuk érthetetlen, miért kellett másfél évet várni a döntésre.
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.