Ambuláns lekezelés
béel
2018. október 17. szerda, 09:03
FRISSÍTVE - Ezt nehéz felülmúlni. Vagy alul, ahogy tetszik. És már ki is rúgták az állásából.
FRISSÍTVE - A Brassó Megyei Mentőszolgálat sajtószóvivője, Adriana Palaghiea szerint az intézmény igazgatótanácsa szerda reggeli ülésén úgy döntött, hogy felbontja a sofőr munkaszerződését. A férfi 18 éve áll a mentőszolgálat alkalmazásában. 
 
Ha már részegen ült volánhoz, természetesen azonnal balesetet is okozott egy mentőautó sofőrje Brassó megyében: egy pácienssel a járműben szalagkorlátnak ütközött az 1-es főúton, Sárkány és Mundra között.
 
A balesetben a sofőr nem sérült meg, az autóban utazó asszisztensnő és a beteg igen – őket kórházba kellett szállítani.
 
A kiérkező rendőrök megszondáztatták a sofőrt, akinek a leheletében 0,97 milligramm alkoholt mutattak ki literenként.
 
Ezt a hatóságok egy gondatlanságból elkövetett testi sértésért és ittas vezetésért indított bűnvádi eljárással jutalmazták.
 
Mint kiderült, az asszisztens kulcscsonttörést, a páciens pedig koponyasérülést szenvedett a baleset során.

 

comments powered by Disqus
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.