Képünk illusztráció
Nagy Testvér?
papmeli
2018. október 11. csütörtök, 21:22
És a Facebookon publikálta a felvételeket. Oda a szerzetesi fogadalom.

Az eset egy konstancai zeneiskolában történt, ahol csütörtökön vizsgálatot rendeltek el, miután a tanintézet 34 éves zenetanára a Facebook közösségi portákon tett közzé felvételeket a tornaórára átöltöző diákjairól.

A vizsgálatot a megyei tanfelügyelőség rendelte el csütörtökön délután, miután a Nicolae Tonitza Iskola vezetősége jelentette, hogy a biztonsági kamerák felvételei nem a megfelelő helyen „landoltak”. Az oktatót azzal vádolják, hogy hozzáfért a tornaórára készülő diáklányokat ábrázoló felvételekhez és közzétette azokat személyes Facebook-oldalán.

A felvételeken hetedikes, 13-14 éves lányok láthatók az iskolai öltözőben, vetkőzés-öltözés közben. Bár a férfi később törölte a felvételeket, a rendőrség nyomozást indított.

Az ügy pikantériája, hogy az inkriminált zenetanár egyben ortodox szerzetes is, akit az eset miatt a tomisi ortodox érsekség eltiltott a misézéstől. Az egyház közölte: a szerzetest értékelték „szép zenei tevékenysége” miatt és senki sem gondolta volna, hogy ilyesmire vetemedhet.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28476
Most szavazta meg a szenátus, hogy feloldják az 1938-89 közötti döntések titkosságát.
Szerző szerint azáltal, hogy meg akarják fúrni Laura Codruța Kövesi jelölését az európai ügyészi székbe, az ország vezetői tulajdonképpen Románia érdekei ellen cselekszenek.
Több mint félszáz egykori politikai fogoly holtteste vár a végtisztességre.
Hiába nyert decemberben Román Kupát a kanadai Don MacAdam, alig két hónap után kirúgták.
A székely foci körül terjengő etnikai botrányfelhő értelmezése, (helyi) román szemszögből. Jó is, nem is.
A Világörökség számos helyszínét adó gazdag kultúra, gyönyörű tengerpart, kiváló ételek – így jellemzik Vietnámot „túravezetőink”, a kolozsvári Bíró Sára, Sánta Levente és Toró Tamás. Útibeszámolónk második részében az ország északi, középső és déli részén kalandozunk.
A székelyudvarhelyi Berecz Edgárt mostanság a lovas akrobatika foglalkoztatja, de volt már minden, amit csak el lehet képzelni.
A legendás rendezőegyéniség és színházalapító életének 91. évében hunyt el.
Pedig egységes, meg szuverén, meg oszthatatlan. És belső ellenségnek itt vannak a székelyek, a magyarok. De úgy látszik, ez valamiért már nem elég.
Saját, tehát friss és helyi termékeit árulja a Mezőgazdasági és Állatorvosi Egyetem.
Nos, nem a mioritikus haza költségvetésére vonatkozó adatsorokat.
Sok mindennel vádolja a szerző az 1989 utáni román kormányokat. Például azzal is, hogy eladják a mioritikus haza szuverenitását a magyaroknak.
Botrányt csinált a kormánytöbbség, mert hat tagja is megszavazta az emelést a röhejes 84 lejről.
A PSD polgármesterei is látják, hogy csődbe viszi a településeket. Az RMDSZ-esek közül eddig egyedül Kereskényi bírálja.