Fuccs-puccs
Timi
2018. szeptember 14. péntek, 20:03
Tanúként idézték be a legfőbb ügyészségre, miután puccskísérletnek nevezte az augusztus 10-i tüntetést.

Liviu Dragneát, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökét tanúként hallgatták ki az augusztus 10-i, bukaresti tüntetés ügyében.

A kihallgatás után, távozáskor a sajtónak elmondta: tanúként idézték be, miután  puccskísérletnek nevezte az augusztus 10-i tüntetést. A kihallgatáson ismertette álláspontját, de tárgyi bizonyítékot nem mutatott be. Dragnea ismét elmondta, szerinte a csendőrség helyesen, az erőszakos cselekedetekkel arányosan járt el a tüntetés ideje alatt.

Dragneát tüntetők várták a legfőbb ügyészség épülete előtt, egy nővel szóváltásba is keveredett, aki számon kérte rajta, honnan származik a vagyona. A PSD elnökét csendőrök kísérték a gépjárművéhez.

A katonai ügyészek visszaélésszerű magatartás, hivatali visszaélés és szolgálati hanyagság gyanújával indítottak in rem eljárást a Győzelem téri tüntetésen történt incidensekkel kapcsolatban. Az ügyben hozzávetőlegesen 770 olyan személy tett feljelentést, akik állításuk szerint megsérültek a csendőrség közbelépése nyomán.   

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28149
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.