Alkoholos állapot
béel
2018. augusztus 27. hétfő, 09:02
Ketten fulladtak bele az erjedő gyümölcsbe.

Úgy tűnik, mostanában szezonja van az ilyesminek: a dél-romániai Argeş megyében található Vedea községben két férfi egy cefrével teli hordóba fulladt vasárnap este.

A mentőszolgálat szerint a tragédia akkor következett be, amikor az egyik férfi valahogy – azt, hogy hogyan, nem pontosították – beleesett a hordóba, a másik pedig utánaugrott, hogy kimentse.

A háziak értesítették a mentőket, akik azonban hiába próbálták feléleszteni a 44, illetve 70 éves férfit.

A mentősök szerint vélhetően mindkettejükkel a kipárolgó alkoholgőz végzett.

Nem ez az első ilyen eset a napokban: múlt héten a szintén dél-romániai Vâlcea megyében található Vaideeni településen fulladt kétezer liternyi szilvacefrébe egy férfi.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27915
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.