Kép: The Sun
Épületes gesztus
béel
2018. augusztus 14. kedd, 10:45
Az ügyben főszerepet játszik egy Romániában maradt munkagép.

Valóságos ámokfutást rendezett Angliában egy román vendégmunkás, aki markológéppel rombolt le öt házat.

A The Sun beszámolója szerint a hétvégén történt incidens azért következett be a hertfordshire-i Buntingfordban, mert az építkezési cég, amelynél a 30 éves, Daniel Neagu nevű férfi dolgozott, nem fizette őt ki. Neagu ugyanis Romániában hagyta a cég egyik munkagépét, amit a cégvezetés igencsak sérelmezett, ezért ki is rúgták őt.

A román vendégmunkás viszont azt sérelmezte, hogy nem kapta meg a pénzét, ezért bepattant egy exkavátor vezetőfülkéjébe, és módszeres rombolásba kezdett. Összesen öt házat tett lakhatatlanná a rémült szomszédok szeme láttára – saját bevallása szerint csak azokat, amelyek felépítésén maga is dolgozott.

A szomszédok beszámolója szerint a férfi nevetve rombolta le a házakat, közben pedig le is fényképezte „munkája” eredményét.

Az okozott kár eléri a négymillió fontot.

A házak szinte teljesen készen várták, hogy lakóik néhány héten belül beköltözzenek. Most viszont némelyiküket földig kell rombolni, hogy a nulláról építsék újra őket.

Az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették, bírósági meghallgatásának időpontját szeptember 10-ére tűzték ki.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27779
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.