A kép forrása a rendőrség hivatalos Facebook-oldala
erőszakik
szabot
2018. augusztus 11. szombat, 17:28
Carmen Dan tagadta, hogy felelős volna a csendőrség tegnap esti, mindenkivel szemben erőszakos fellépéséért.

Nem a belügyminiszter irányítja a csendőrségi beavatkozásokat, pusztán jelentést kap minden operatív küldetésről – jelentette ki ma Carmen Dan belügyminiszter a bukaresti Floreasca kórházban, ahol három sérült csendőrt látogatott meg. Jelenleg is várja a jelentést a csendőrség péntek esti fellépéséről, és a következtetéseit még ma nyilvánosságra fogja hozni, ígérte a miniszter.

Két sérült csendőrt várhatóan már holnap kiengednek a kórházból, és a súlyosabban megsérült csendőrnő is jól van, mondta Dan, annak ellenére, hogy a sok zúzódást szenvedett. Azt nem erősítette meg, amit a csendőrség szóvivője ma reggel sejteni engedett, hogy a csendőrnő a sérülések nyomán akár le is bénulhat.

Eközben Emanuel Ungureanu USR-képviselő és Vlad Voiculescu, a Ciolos-kormány volt egészségügyi minisztere azért bírálja Carmen Dant, mert kórházi látogatásakor a szolgálati autója a Floreasca kórház sürgősségi bejáratánál parkolt le, ahova így egyszerre csak egy mentőautó tudott beállni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27750
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A tudósnak mondott társaság szerint az autonómia nem is azt jelenti, hogy autonómia.
A rendkívül népszerű ellenzéki bíró, Cristi Danileț elmagyarázza, hogy is áll Románia az egyik jelentős kulturális sajátosságával, a korrupcióval.
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.