Fotó: SIC Feszt/Facebook
#ALEGSZÉKELYEBBFESZTIVÁL
gycsaba
2018. augusztus 9. csütörtök, 11:09
Ezúttal Sugásfürdőn zajlik a rendezvény, a program minden eddiginél gazdagabb.
Tizedik alkalommal rendezik meg a legszékelyebb fesztiváljellegű szabadegyetemet, a SIC Fesztet, amely augusztus 10–12. között zajlik a sepsiszéki Sugásfürdőn. 
 
A Háromszéki Ifjúsági Tanács (Hárit) rendezvényén a különféle – ifjúsági, politikai, kulturális és szórakoztató – programokat tematikus udvarokba szervezik, a népszerű családi napon pedig a fiatal, kisgyermekes családokat szólítják meg sokféle kikapcsolódási lehetőséggel.
 
A SIC Feszten fellép többek közt a Bye Alex és a Slepp, a Lóci Játszik, a Ham Ko Ham, a Főtéren új dallal bemutatkozó 4S Street, valamint a Pince Band is.

A rendezvényre a helyszínen lehet majd 10 lejes napi belépőt váltani. A részletes program itt érhető el.   

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27721
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.
A szenátus ismét megszavazta az államfő által korábban kifogásolt jogszabályt.
Ha jobban belegondolunk, ezen nagyon nincs mit csodálkozni. Tessék, a magyarázat.
A katolikus egyház is halad a korral, ha a pápalátogatás megszervezéséről van szó.
Ki kell találni valamit a hasznosításukra, döntöttek a háromszéki elöljárók.
Aztán be is zárt, de közben jól megnéztük magunknak a nemzetközi ebseregletet, és saját győzteseket is választottunk, ha már kutyaszépség és verseny.
Megalapozottak-e az Afrikával kapcsolatos sztereotípiáink? Erről is beszélgettünk Lukács János Istvánnal, aki nemrég tért haza ugandai önkénteskedéséből. Azt is elárulta, milyen erdélyi magyar vonatkozása van az afrikai országnak.
Most szavazta meg a szenátus, hogy feloldják az 1938-89 közötti döntések titkosságát.
Szerző szerint azáltal, hogy meg akarják fúrni Laura Codruța Kövesi jelölését az európai ügyészi székbe, az ország vezetői tulajdonképpen Románia érdekei ellen cselekszenek.