#svédrezist
gycsaba
2018. július 19. csütörtök, 16:33
Lefagytak a határátkelőnél, amikor meglátták a gépkocsi rendszámtábláját.

Jót szórakozhattak az országos közútkezelő társaság (CNAIR) alkalmazottai kedden a nagylaki határátkelőnél, amikor egy útadó-matricát vásárló sofőr bediktálta gépkocsija forgalmi rendszámát.

A Svédországban beíratott Audi MUIEPSD-feliratú rendszámtáblákkal rendelkezett – ezt a hét karakteres betűsort senkinek nem kell megmagyarázni az országban.

A járműről készült fotók egyébként már vírusként terjednek a Facebookon. Az autó tulajdonosa egy Constanța-i férfi, aki évek óta Svédországban él, és állítólag külön fizetett a személyre szabott rendszámtábláért, amikor úgy döntött, hazajön tiltakozni az igazságügyi törvények módosítása ellen.

A román rendőrség egyébként nem tudja megakadályozni a külföldön kibocsátott, obszcén üzenetű rendszámtáblák használatát az ország területén.

A visszavonást azonban kérvényezhetik az illetékes svéd hatóságoknál, amennyiben a rendőrség úgy ítéli meg, hogy a felirat sérti a közrendet – mondta Dorin Goilean, az Arad megyei forgalmi rendőrség parancsnoka.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27438
Pedig egységes, meg szuverén, meg oszthatatlan. És belső ellenségnek itt vannak a székelyek, a magyarok. De úgy látszik, ez valamiért már nem elég.
Saját, tehát friss és helyi termékeit árulja a Mezőgazdasági és Állatorvosi Egyetem.
Nos, nem a mioritikus haza költségvetésére vonatkozó adatsorokat.
Sok mindennel vádolja a szerző az 1989 utáni román kormányokat. Például azzal is, hogy eladják a mioritikus haza szuverenitását a magyaroknak.
Botrányt csinált a kormánytöbbség, mert hat tagja is megszavazta az emelést a röhejes 84 lejről.
A PSD polgármesterei is látják, hogy csődbe viszi a településeket. Az RMDSZ-esek közül eddig egyedül Kereskényi bírálja.
Az önkormányzat a kulturális minisztériumtól várt engedélyt a közbeavatkozáshoz, a minisztérium pedig az önkormányzattól.
Különvonatot indítanának Nagyvárad–Csíkszereda útvonalon.
Mert a vers is ajándék, főleg ha megosztjuk azokkal, akiket szeretünk.
A kolozsvári Sapientia gondolt egy nagyot: már idén beindulhat a nappali tagozatos alapképzés.
Az összes igazságügyi miniszter az EU-ban megkapta a román tárcavezető frusztrált levelét.
A Sepsi OSK elleni meccsen tolták túl a gyűlölködést a bukaresti csapat szurkolói.