Ellőtték
béel
2018. július 11. szerda, 09:03
Ittas vezetőt akartak megállítani.

Autós üldözés közben meglőtték egy autó utasát, egy 31 éves nőt a rendőrök Argeş megyében.

A megyei rendőr-főkapitány közlése szerint a rendőrök éppen egy Bârla nevű teleülésen teljesítettek járőrszolgálatot, amikor meg akartak állítani egy arra haladó személygépkocsit. A sofőr azonban nem állt meg a rendőrök jelzésére.

Mivel a rendfenntartók szerint alapos volt a gyanú, hogy a sofőr ittas volt, a nyomába eredtek. Mivel az ismételt figyelmeztetésre sem állt meg, az egyik rendőr két figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, majd négyszer a menekülő autóra lőtt.

Az ekkor megállt, a rendőrök pedig kiszálltak, hogy ártalmatlanná tegyék a sofőrt.

Ekkor vették észre, hogy az autóban egy utas is tartózkodik: egy nő, akit a lövéseket leadó rendőrnek sikerült megsebesítenie.

A közlemény szerint a nő sérülése nem tűnt súlyosnak, ennek ellenére a piteşti-i kórházba szállították, ahol megműtötték.

Az Argeş megyei törvényszéki ügyészség vizsgálatot indított annak kiderítésére, szabályosan jártak-e el a rendőrök.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27324
Az állami bányavállalatnak elege lett abból, hogy ide járnak a katasztrófaturisták fotózkodni.
Kolozsváron ma délelőtt a törvényszék épülete elé sorakoztak fel az ügyészek, délután más városokban is követik példájukat. Egy hétig nem hoznak ítéleteket, csak sürgős esetekben.
A régiósítás veszélyes. Erdély veszélyes. Transilvania nem veszélyes. Amúgy jé, Romániában élnek emberek Bukaresten kívül is. Micsoda felfedezés!
Meg kell adni: ha az érdek úgy kívánja, a mioritikus államvezetés remekül teljesít. Persze, nem az ország érdeke. A büntetőügyeseké.
Ahogy a hóstátiak kertészkedtek, nem kertészkedik úgy senki. Sajnálhatják is a kolozsváriak a város egykori kertjeit, ha meglennének, frissebb és finomabb biozöldség kerülhetne az asztalukra. Ritka fotókkal mutatjuk be a Hóstát letűnt világát.
Az irodalmi tehetséggondozás kolozsvári fóruma, a Bretter-kör felvette annak az embernek a nevét, akinek az elmúlt évtizedekben talán a leginkább köze volt hozzá: a Bréda Ferencét.
Hiába kötelezi törvény a sztrádaépítésre, nagyon úgy tűnik, a kormány magasról tojik az egészre.
Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
Szögezzük le: a szándék dicséretes! Mindentől függetlenül. De azért vicces, na.
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?
A Musai-Muszáj nyílt levélben üzente meg Kolozsvár polgármesterének, hogy a jónapotnak őszintének kell lennie.
Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.