Illusztráció
Füstbe ment terv
szabot
2018. június 9. szombat, 18:11
Kecskére bízták a káposztát Buzău megyében.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a Buzău megyei rendőrőrs-parancsnokot, aki megdézsmált egy cigarettaszállítmányt. A dohányárut törvénytelen módon hozták be az országba, a csempészárut ezért meg kellett semmisíteni.

A 26 éve rendőrként tevékenykedő parancsnokra bízták, hogy őrízze a szállítmányt, amíg az a megsemmisítő állomásra jut. Rajta kívül a megsemmisítő állomás két munkatársa és két vámtiszt kísérte a szállítmányt, amelyből Măgura település egyik parkolójában a rendőr kivett 8 dobozba csomagolt, zárjegy nélküli, 4100 csomag cigit.

A rendőrőrs-parancsnokot tetten érték a Buzău megyei korrupcióellenes rendőrök, és letartóztatták megvesztegetés elfogadása és csempészáru törvénytelen birtoklása gyanújával. A megsemmisítő állomás két munkatársát bírósági felügyelet alá helyezték. 

A Buzău megyei rendőrparancsnoknak, Mihail Drăghiciunak nem volt tudomása az esetről, legalábbis ezt nyilatkozta. Ezek a szállítmányok rendszeresek a Pârscov településen működő megsemmisítő állomásra. A megyei rendőrparancsnok belső vizsgálatot is ígért az ügyben.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26903
Ráadásul az intézmény nevét is megváltoztatják a magyar oktatók konzultálása nélkül.
A hülyeség megpecsételi a közelmúlt egész román történelmét. Traian Ungureanu írása.
Az alkotmánybíróság mai döntése letörte a SRI szarvát.
Úgy tűnik, a Ioan-Aurel Pop mögé felsorakozó erők elindították a frontális és általános támadást Lucian Boia történész ellen.
A PSD-nek köszönhetően legalább hatszor több elítélt szabadulhatott idő előtt, mint ahogy tervezték.
Legalábbis ezzel nyugtatta néhány brit miniszter az üzletembereket. Lehet, hogy mégsem Románia kell majd levezényelje?
Gyűlöletbeszédet tartalmaz a kötelező román tananyag, a Harmadik levél. Legalábbis a Facebook algoritmusai szerint.
Böjte Csaba ferences szerzetes üzent a tanácstalanoknak.
Az EP-képviselőket inkább a román igazságügy helyzete foglalkoztatta, mintsem az, hogy melyek a román elnökség prioritásai.
Csak januárban 310 ezer lej közpénzt bulizik el a kincses város.
Csak a jó ég tudja, mire lenne jó egy álhír-óra a jelenlegi középiskolai tantervben. Hacsak nem további álhírek terjesztésére.
Most először foglalták bele a bányászjárás dossziéjába tételesen, hogy melyik államigazgatási szerveket terheli a felelősség.
Hozta a formáját a botrányhős.
Az ország Bukarest ellen? Nem lenne rossz, ha a régiók végre a sarkukra állnának. Bár a harc még nem igazán kezdődött el. Sabin Gherman írása.