Sokánt!
Jean St'Ay
2018. május 31. csütörtök, 10:21
Legalábbis, amikor azt állítja, hogy az online filmterjesztő és –gyártó vállalat felkérte egy sorozat főszerepére.

Amint arról beszámoltunk, Elena Udrea volt régiófejlesztési és turisztikai miniszter, teológiai egyetemi hallgató, Costa Rica-i menekült és gyanúsított arról beszélt egy interjúban, hogy márpedig ő fogja vezetni Romániát. Hogy mikor, azt pontosan nem tudja, de ez az eltökélt szándéka.

Addig is filmsztár lesz. A Netflix online filmterjesztő és –gyártó vállalat ugyanis felkérte Elenát, játssza el a róla szóló filmsorozat főszerepét. Sok-sok dollárért. Mert hogy az ő élete olyan izgalmas, hogy az már film.

Nos, egy nap is alig telt el a szép Costa Rica-i menekültsztár bejelentése óta, a gonosz Netflix máris előállt a lehangoló valósággal. A vállalat képviselői igen szűkszavúan ennyit közöltek a rajongók milliárdjaival: „Nincs tudomásunk semmilyen projektről Elena Udreával.”

Egy világ omolhatott össze a leendő filmsztárban. És filmes szakemberek tízezrei töprenghetnek azon, vajon miért esett kútba a grandiózus vállalkozás. Nem volt elég botrány Elena körül? Nem sikkasztott eleget? Nem volt elég explicit a viszonya Traian Băsescu elnökkel? Ki tudná megmondani. Egy dolog biztos, legalábbis egyelőre: nem izgulhatunk a szőke démonért a monitorok előtt. A tévéképernyők előtt azonban igen. A szép Elena kalandos igazságügyi tragikomédiája ugyanis még nem ért véget.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26785
Amikor az volt a tét, hogyan tanítsanak meg mindenkit olvasni és írni, nem volt magától értetődő, hogy ezt Magyarországon és részben Erdélyben magyarul kell tenni.
Közös elnökségi ülést tartott Kolozsváron az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.
Amiben az a zavaró, hogy nem hódítók győzik le az embert, hanem a nemzeti középszerűség maroknyi serege. Andrei Pleșu írása.
Nem csak Bályokon lesz vadászat a hétvégén: a Cibles-völgyben nem szórakozásból, hanem a sertéspestis miatt ölik le az összes vaddisznót.
Leonard Azamfirei szerint erőltetett volt összemosni az új angol kar és az évek óta követelt magyar kar ügyét.
A közelgő pápalátogatás fokozatosan beizzítja az ortodox nackóhadsereget. Hasítanak rendesen.
Magánlakásokat is kínálnak a zarándokoknak Jászvásáron.
Ha még sokat húzzák-nyúzzák, nem lesz, akit felelősségre vonni. Iliescu az ügy sztárvádlottja.
A legtöbben helyeslik. És persze Bukarestről is megvan a véleményük.
A SRI szerepe eddig sem volt tisztázott az ügyben, az alkotmánybíróság erre rátett még egy lapáttal.
Erdélyi statisztikai szolgálat indult, mely nemcsak a bennünket érintő adatokat, hanem az erdélyi magyar intézményeket is felsorakoztatja.
És ezúttal nem mi, magyarok fenyegetjük a hazát. Sőt, dicséretet is kapunk.
Beindult a nemzeti médiagépezet a közelgő pápalátogatással kapcsolatban. Méghozzá furmányos összeesküvés-elméletekkel.
Ráadásul az intézmény nevét is megváltoztatják a magyar oktatók konzultálása nélkül.