Fotó: Szántai János
Állati!
Timi
2018. május 26. szombat, 21:13
Papír malacfejekkel riogatnak a belvárosban.

Pezseg Kolozsvár belvárosa a TIFF-nek köszönhetően, és aki igazán elkötelezett, az ki is használja a nyüzsgést, hogy felhívja a figyelmet az olyan fontos ügyekre, mint az állatjogvédelem. Pár fiatal ma rózsaszín papírból hajtogatott disznófejekkel állt ki a belváros egyik legforgalmasabb pontjára, így tiltakozva az állatkínzás ellen. Vagyis erre következtettünk a laptopokon a járókelőknek mutogatott állattetemek képeiből. Más nem igazán történt. Akit nem érdekelt, az kikerülte őket, akit meg igen, az bizonyára örült, hogy vannak még fiatalok, akik hisznek abban, az ilyesmivel megváltoztatható a világ.

Fotók: Szántai János

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26745
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A tudósnak mondott társaság szerint az autonómia nem is azt jelenti, hogy autonómia.
A rendkívül népszerű ellenzéki bíró, Cristi Danileț elmagyarázza, hogy is áll Románia az egyik jelentős kulturális sajátosságával, a korrupcióval.
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.