A kép illusztráció
Öngyújtás
Timi
2018. május 21. hétfő, 16:36
Drasztikus cselekedetét a családját befogadó szociális otthon előtt hajtotta végre.

Sokkoló jelentnek lehettek szemtanúi hétfőn az egyik vajdahunyadi, gyermekeket és nőket befogadó szociális otthon lakói. Egy 42 éves férfi, akinek a családja az otthonban élt, benzinnel locsolta le a testét, majd felgyújtotta magát. A helyszínre a rohammentősök és a tűzoltók is kiérkeztek. A férfi testének 55 százaléka szenvedett másod- és harmadfokú égést. Először a vajdahunyadi kórházba szállították, majd átutalták a bukaresti égési sérültek kórházába.

A rendőrség szóvivője a Mediafaxnak elmondta: a 42 éves férfi pszichikai problémákkal küszködött. Felesége és két gyermeke távoltartási végzést kért ellene, mely a múlt hétig volt érvényes. Felesége nem tett feljelentést családon belüli erőszak miatt, de két gyermekével egy bántalmazott nőket és gyermekeket befogadó otthonban laktak. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26673
Annyira, hogy utcára vonuljanak a nagy korrupcióért elítéltek utolsó utáni szalmaszála ellen.
Még egy negatív rekord megdőlt, s az elemzők szerint tovább folytatódhat a lejtmenet.
Elszabadultak az indulatok az elmúlt hétvégén a székely síparadicsomban.
Ne tessék rosszra gondolni. Illetve tessék csak nyugodtan, de nem az ócska minősítésre, hanem a bukott diákok államhatalmára.
Lehet vitatkozni az okokon, lehet fanyalogni, de tény: a magyar kormány székelyföldi támogatásai jobb életminőséget ereményeznek.
S akkor még csodálkozunk, hogy kezükbe vennék a sorsukat?
Amikor az volt a tét, hogyan tanítsanak meg mindenkit olvasni és írni, nem volt magától értetődő, hogy ezt Magyarországon és részben Erdélyben magyarul kell tenni.
Közös elnökségi ülést tartott Kolozsváron az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.
Amiben az a zavaró, hogy nem hódítók győzik le az embert, hanem a nemzeti középszerűség maroknyi serege. Andrei Pleșu írása.
Nem csak Bályokon lesz vadászat a hétvégén: a Cibles-völgyben nem szórakozásból, hanem a sertéspestis miatt ölik le az összes vaddisznót.
Leonard Azamfirei szerint erőltetett volt összemosni az új angol kar és az évek óta követelt magyar kar ügyét.
A közelgő pápalátogatás fokozatosan beizzítja az ortodox nackóhadsereget. Hasítanak rendesen.
Magánlakásokat is kínálnak a zarándokoknak Jászvásáron.