Illusztráció | Főtér.ro
pedofília
szabot
2018. április 11. szerda, 20:00
A két férfi mellett a gyerek anyját is őrizetbe vették, mert pénzért hagyta megtörténni az erőszakot.

Őrizetbe vettek az Arad megyei rendőrök két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2016 júliusa és 2018 áprilisa között több alkalommal is megerőszakoltak egy 11 éves gyermeket – írja a Mediafax hírügynökség.

A rendőrség szerint az egyik gyanúsított zádorlaki (Zădăreni), míg a másik Fönlak (Felnac) községben él. A két férfi mellett a gyermek édesanyját is őrizetbe vették, ugyanis bizonyos pénzösszeg fejében beleegyezett, hogy gyermekét megerőszakolja a két férfi. A rendőrség bíróság elé állítja a három gyanúsítottat előzetes letartóztatásuk céljából.

A nyomozás során kiderült, hogy a 43 és a 21 éves férfi fizikai és pszichikai kényszerítéssel, kihasználva, hogy a kiskorú nem tudja érvényesíteni akaratát, több alkalommal nemi aktusra bírta a gyermeket. A kiskorút a 49 éves anyja beleegyezésével erőszakolták meg – írta a rendőrség közleményében. 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26191
Most szavazta meg a szenátus, hogy feloldják az 1938-89 közötti döntések titkosságát.
Szerző szerint azáltal, hogy meg akarják fúrni Laura Codruța Kövesi jelölését az európai ügyészi székbe, az ország vezetői tulajdonképpen Románia érdekei ellen cselekszenek.
Több mint félszáz egykori politikai fogoly holtteste vár a végtisztességre.
Hiába nyert decemberben Román Kupát a kanadai Don MacAdam, alig két hónap után kirúgták.
A székely foci körül terjengő etnikai botrányfelhő értelmezése, (helyi) román szemszögből. Jó is, nem is.
A Világörökség számos helyszínét adó gazdag kultúra, gyönyörű tengerpart, kiváló ételek – így jellemzik Vietnámot „túravezetőink”, a kolozsvári Bíró Sára, Sánta Levente és Toró Tamás. Útibeszámolónk második részében az ország északi, középső és déli részén kalandozunk.
A székelyudvarhelyi Berecz Edgárt mostanság a lovas akrobatika foglalkoztatja, de volt már minden, amit csak el lehet képzelni.
A legendás rendezőegyéniség és színházalapító életének 91. évében hunyt el.
Pedig egységes, meg szuverén, meg oszthatatlan. És belső ellenségnek itt vannak a székelyek, a magyarok. De úgy látszik, ez valamiért már nem elég.
Saját, tehát friss és helyi termékeit árulja a Mezőgazdasági és Állatorvosi Egyetem.
Nos, nem a mioritikus haza költségvetésére vonatkozó adatsorokat.
Sok mindennel vádolja a szerző az 1989 utáni román kormányokat. Például azzal is, hogy eladják a mioritikus haza szuverenitását a magyaroknak.
Botrányt csinált a kormánytöbbség, mert hat tagja is megszavazta az emelést a röhejes 84 lejről.
A PSD polgármesterei is látják, hogy csődbe viszi a településeket. Az RMDSZ-esek közül eddig egyedül Kereskényi bírálja.