Tragédia
szabot
2018. március 16. péntek, 18:51
A nagyapját is megtámadta a valószínűleg pszichés zavarokkal küzdő fiatalember.

Az édesanyja szerint pszichés betegséggel küzd az a kolozsvári fiatalember, akit azzal gyanúsítanak, hogy kilökte a nagymamáját a tömbház tizedik emeletéről. Az asszony a helyszínen életét vesztette. Az eset után bűnügyi kivizsgálás indult.

A 23 éves fiatal egy Monostor negyedi tömbházban, saját lakásukban támadt a nagyszüleire. A 79 éves nagymamáját kilökte az erkélyről, és megtámadta a 89 éves nagyapját is, akit komoly fejsérülésekkel szállítottak kórházba. A nyomozó ügyészek gyanúja szerint konfliktus volt az unoka és a nagyszülők között.

Az elkövetéssel gyanúsított fiú édesanyja szerint beteg. „A fiút paranoid skizofréniával diagnosztizálták, kezelés alatt álló pszichés beteg, kórházba utalták és orvosi igazolása is van” – nyilatkozta az asszony az Agerpes hírügynökségnek.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25812
Mindenki valakinek a valakije a közszférában, még egy takarítónőt sem lehet alkalmazni anélkül, hogy a párt ne szóljon bele, állítja Mihai Seplecan volt Kolozs megyei tanácselnök.
Ezt állítja egy gyulafehérvári fejlesztési szakember.
Ha Ferenc pápát meghallgatni megy Csíksomlyóra, olyan mintha a pünkösdi búcsún venne részt.
Annyira, hogy utcára vonuljanak a nagy korrupcióért elítéltek utolsó utáni szalmaszála ellen.
Mi lesz itt, ha a PSD összeesküvés-elméleteinek egyik legfontosabb szereplője megszerzi az Európai Ügyészség vezetését?
Még egy negatív rekord megdőlt, s az elemzők szerint tovább folytatódhat a lejtmenet.
Elszabadultak az indulatok az elmúlt hétvégén a székely síparadicsomban.
Ne tessék rosszra gondolni. Illetve tessék csak nyugodtan, de nem az ócska minősítésre, hanem a bukott diákok államhatalmára.
Lehet vitatkozni az okokon, lehet fanyalogni, de tény: a magyar kormány székelyföldi támogatásai jobb életminőséget ereményeznek.
S akkor még csodálkozunk, hogy kezükbe vennék a sorsukat?
Amikor az volt a tét, hogyan tanítsanak meg mindenkit olvasni és írni, nem volt magától értetődő, hogy ezt Magyarországon és részben Erdélyben magyarul kell tenni.
Közös elnökségi ülést tartott Kolozsváron az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.