Végre hozzánk is megérkezett a zenehallgatás új korszaka

Ideje megfeledkezni az illegálisan letöltött zenékről, már itthon is elérhető a Spotify.
Hirdetés

Hétfőtől Romániában is elérhető ingyenesen a Spotify, amely egy rengeteg funkcióval ellátott digitális szolgáltatás a zenehallgatás igényes híveinek. A nagyobb lemezkiadók közreműködésével működő zene-streamelő szoftver révén dalok milliói válnak elérhetővé, és mivel ezek nem kalózmásolatok, garantált a jó minőségű hangzás.

Erőssége az egyéni lejátszási listák összeállításában mutatkozik meg, melyek által körvonalazódó ízlésünk alapján a szoftver új dalokkal ismertet meg, így könnyen bővíthetjük zenei világunkat.

A szolgáltatás ingyenesen is elérhető, ugyanakkor 30 napig ingyen kipróbálható a prémium változat is. Ha elégedettek vagyunk, havi 4,99 dollárért fizethetünk elő.

A több mint 35 millió dal közül aktuális hangulatunknak vagy az éppen végzett tevékenységünknek megfelelően hallgathatunk zenét, zavaró reklámoktól mentesen, akár internetcsatlakozás nélkül is. Műfaj szerint, zenei szakértők által összeállított lejátszási listák közül válogathatunk, böngészhetünk az adott műfajban frissen megjelent zeneszámok, mixek és toplisták közül is. 

A szoftver számítógépen, okostelefonon, televízión, PS-en, akár autós zenelejátszókon is elérhető.

Hirdetés

A Spotify a világ 62 országában van jelen, és mintegy 159 millió aktív felhasználóval rendelkezik.

 

Hirdetés