Illusztráció | Főtér.ro
családon belüli erőszak
szabot
2018. január 26. péntek, 21:00
Az óvoda illegálisan működött, de nem ez váltotta ki a családon belüli gyilkosságot.

Halálra késelte ma a feleségét egy bukaresti férfi úgy, hogy tavaly november óta távoltartási végzés van érvényben ellene. A késelés abban az óvodában történt, amelyet a 38 éves nő igazgatatott. A nő a kórházban belehalt a sérüléseibe – írja a Mediafax hírügynökség.

Egy szomszédjuk beszámolójára hivatkozva a hírügynökség azt írja, a házastársak régóta veszekedtek, és a feleség annyira félt a férjétől, hogy időnként nem mert hazamenni, és az óvodában aludt. A házastársaknak a szomszéd szerint két gyerekük van. A férj igazságügyi források szerint öngyilkosságot akart elkövetni, de sérülései nem súlyosak, a rendőrség kihallgatta.

A fővárosi tanfelügyelőség közben arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy a Funnyland névre hallgató óvoda nem volt akkreditálva, gyakorlatilag illegálisan működött.

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.