bugyimánia
fsandor
2017. december 12. kedd, 17:13
A helyieknek nem nagyon tetszik, de a helyükön maradnak, mert sokba kerültek.

Bugyi formájú karácsonyi díszekkel szépítette meg az ünnepre a városháza a Gorj megyei Târgu Cărbuneşti főutcáját.

A Mediafax szerint több helybéli azt nyilatkozta, hogy zavarják az alsónemű alakú fények, volt, aki megbotránkozott, mások nevetségesnek tartják.

A város polgármestere szerint azonban nem bugyit ábrázolnak a fények és különben is, csak kettő van belőlük. Dănuţ Birău azt mondja, összesen nyolc nagyobb méretű díszt szereltek fel, van köztük fenyőfa, télapó, szarvasok is. A karácsonyi díszekre 12 ezer lejt költött a városháza.

A „bugyifényeket” ábrázoló fotók megtekinthetők itt.

Nemrég a Dolj megyei Filiaşiban jelentek meg bugyira emlékeztető díszek. Miután a fotók körbejártak a Facebook-on és a médiában, a városháza illetékesei elforgatva szerelték fel újra a fényeket mivel először állítólag rosszul helyezték el a díszeket.

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.