Fuccs, démon
béel
2017. november 5. vasárnap, 16:03
A leváltott katalán elnök jelentkezett a belga rendőrségen, miután Madridban elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Feladta magát a belga rendőrségen Carles Puigdemont leváltott katalán elnök és négy volt minisztere – jelentette vasárnap a Reuters a brüsszeli ügyészségre hivatkozva.

Puigdemont és minisztertársai még hétfőn érkeztek a belga fővárosba. Mint ismeretes, a spanyol központi bíróság pénteken este európai elfogatóparancsot adott ki a katalán vezető és négy társa ellen, miután nem jelentek meg csütörtökön a bírósági idézésre. Megjelent miniszterei közül nyolcat őrizetbe vettek.

A madridi ügyészség lázadással és zendüléssel gyanúsítja a katalán kormány tagjait, miután a november elsejei függetlenségi népszavazást követően múlt pénteken kinyilvánították Katalónia függetlenségét.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/23876
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.
A román miniszterelnök asszony olyat mondott, hogy a Brüsszelben ücsörgő politikusok leestek a székről.
Lehet, hogy nem is akkora pótcselekvés az RMDSZ centenáriumvégi pótcselekvése.
A szerző szerint van abban valami, hogy aki nem megy el szavazni, az ne ugráljon utána az utcán. A megoldás? A kötelező voksolás, persze.
Lezárták a csendőrök elleni eljárást, a bírságokat már korábban érvénytelenítették, az SZNT pedig nem nyújt be fellebbezést.
Megnéztük az idegenforgalmi minisztérium legújabb turistacsalogató videóját, de fogalmunk sincs, mi célból készülhetett.
Hétfőn nem tudott megjelenni a bíróság előtt, mivel baj van a gerincével.
Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori fürdővárosát felterjesztenék az Európa legszebb termálfürdőit összesítő UNESCO-listára.
Álfogorvost buktatott le egy anyuka Suceaván. A durva az, hogy egy négyéves gyermek életét veszélyeztette.
Persze csak szőr mentén: hogy jelenlétével a Szacsvay-szobornál miért tolta az RMDSZ kampányszekerét.
Ha az illetékesek adót vetnének ki a román politikai elit ostobaságára, azonnal megtelne az államkincstár.