Tyuhaj!
Jean St'Ay
2017. július 29. szombat, 17:49
Egyelőre kevesen használják. De van rajta Dislike gomb!

Az „oltyán” Facebook-nak nevezett applikáció Târgu Jiu-ban született, atyja egy 25 éves kinetoterapeuta, akinek a programozás a hobbija. Két évig dolgozott a projekten, és itt az eredmény: a MyTalk nevű applikáció emlékeztet a Facebook-ra, és van benne egy olyan gomb is, ami kapcsán sok vita lefolyt már a virtuális csatornákon: a Dislike (Nem tetszik) gombról van szó. Akinek ezen a felületen nem tetszik valami, nyugodtan bejelölheti.

Az applikációnak van egy másik érdekes funkciója is: jelzi, ki és hányszor látogatta meg az ember profilját. Például, ha netán valaki molesztálná az embert.

A MyTalk applikáció ingyenesen letölthető, viszont egyelőre csak az Android rendszerekkel működik. Ja, igen, egyelőre alig 100 ember használja.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/22355
Amint az várható volt, a szövetség 33+10 tulipánossal vág neki az európai parlamenti választásoknak.
Miért is van az, hogy annyi ön- és közveszélyes tragacs gurul a mioritikus haza közútjain? Az ember elolvassa a cikket, és örökre elmegy a kedve a használt autóktól.
Az abszurditás határát már rég túllépte ez az ügy, de még mindig lehet fokozni.
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
A századik válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázs passzaiból születtek a horvátok elleni gólok.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.