Cluj Tourism App képernyőfotó
Helló, turiszt!
szabot
2017. február 25. szombat, 11:43
És egész Kolozs megyét be lehet járni vele, nem csak Kolozsvárt.
Cluj Tourism App néven a megyébe látogató turistáknak szánt ötnyelvű, interaktív alkalmazást fejlesztett ki a Kolozs Megyei Tanács.
 
„A most bemutatott applikáció információkat nyújt a Kolozs megyei látnivalókról, útvonalakról, szállás-, étkezési és szórakozási lehetőségekről, tömegközlekedésről, kulturális eseményekről. A románul, magyarul, angolul, franciául és németül elérhető alkalmazás ingyen letölthető, online és offline módban egyaránt használható” – részletezi a Kolozs Megyei Tanács pénteki közleménye.
 
Az applikáció használható okostelefonokon, illetve iOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó táblagépeken. Az applikációt a megyei tanács turisztikai igazgatósága rendelte meg. Leírása szerint felhasználóbarát, de még nem volt időnk kipróbálni: első indítás után egyből leállt, csak másodjára volt hajlandó indulni, és egy kicsit lassú. 
 
Első látásra tényleg sok benne a tartalom, ami a turistalátványosságokat illeti, és be lehet jelölni rajta a kedvenc helyeket, amelynek alapján az applikáció személyre szabott útvonalat alkot.
 
Ha valaki bővebben is elmerült benne, ossza meg tapasztalait kommentben a cikk alatt.
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/19848
Annyira, hogy utcára vonuljanak a nagy korrupcióért elítéltek utolsó utáni szalmaszála ellen.
Még egy negatív rekord megdőlt, s az elemzők szerint tovább folytatódhat a lejtmenet.
Elszabadultak az indulatok az elmúlt hétvégén a székely síparadicsomban.
Ne tessék rosszra gondolni. Illetve tessék csak nyugodtan, de nem az ócska minősítésre, hanem a bukott diákok államhatalmára.
Lehet vitatkozni az okokon, lehet fanyalogni, de tény: a magyar kormány székelyföldi támogatásai jobb életminőséget ereményeznek.
S akkor még csodálkozunk, hogy kezükbe vennék a sorsukat?
Amikor az volt a tét, hogyan tanítsanak meg mindenkit olvasni és írni, nem volt magától értetődő, hogy ezt Magyarországon és részben Erdélyben magyarul kell tenni.
Közös elnökségi ülést tartott Kolozsváron az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.
Amiben az a zavaró, hogy nem hódítók győzik le az embert, hanem a nemzeti középszerűség maroknyi serege. Andrei Pleșu írása.
Nem csak Bályokon lesz vadászat a hétvégén: a Cibles-völgyben nem szórakozásból, hanem a sertéspestis miatt ölik le az összes vaddisznót.
Leonard Azamfirei szerint erőltetett volt összemosni az új angol kar és az évek óta követelt magyar kar ügyét.
A közelgő pápalátogatás fokozatosan beizzítja az ortodox nackóhadsereget. Hasítanak rendesen.
Magánlakásokat is kínálnak a zarándokoknak Jászvásáron.