Game on!
Jean St'Ay
2017. február 8. szerda, 21:10
Elmehet lopni, mint Dragnea! De lövöldözhet vörös tolvajokra is!

A PSD-s büntetőügyesek ellen tüntetők fantáziája nem ismer határokat. A neten megjelentek a tematikus online számítógépes játékok is. Egyszerűek, persze, nem kell hozzájuk szupergép, viszont annál viccesebbek.

Az egyik ilyen játék a Flappy Dragnea. Az induló oldalon Liviu Dragnea PSD-vezér feje lebeg vörös háttér előtt. Ha kattintunk egyet, máris vihetjük a kobakot, úgymond, dolgozni. A feladat: átlavírozni Dragnea fejét a sorban érkező nemzeti színű akadályok között. Ha sikerül, ez 1.000 lopott eurót jelent akadályonként. Ha nem, lebuktunk, és kezdhetjük elölről.

A másik játék, a PSD Invaders sem éppen 3D-s, az ősidők űrharcjátékait hozza. A képernyő alján ott vagyunk mi, polgárok, egy kis űrhajóban, felül meg több sorban érkeznek a vörös tolvajok, hátukon tele zsákkal. De nem csak érkeznek ám, lőnek is. Úgyhogy a jobbra és balra nyilakkal serényen mozogjunk és lőjünk bátran vissza. Ha sikerül kilőni az összes rablót (ami, megjegyezzük, nem könnyű feladat), akkor jön a Boss, a Főnök, A Vezér, egy poliptestű Liviu Dragnea személyében. Aki, nos, nagyon erős. (Szerkesztőségünknek egyelőre nem sikerült legyőznie.)

FRISSÍTÉS: Csütörtökön fedeztük fel a harmadikat, a Teleorpacmant. Labirintusban kell gyorsan mozgatni Dragnea fejét pénzhalmokon és a 13-as rendeletes kockákon át úgy, hogy minél később kapja el Iohanni, Codruța, a nagykövetek vagy a tüntetők.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.