Orbán Viktor arra buzdítja a magyarokat, szavazzanak a PSD-re!

FIGYELEM! MEREDEK KAMPÁNYZÁRÓ HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Magyarország miniszterelnöke ismét sokkolja a világot. Az Isten által magyar kisebbséggel megvert Szatmárnémetibe látogató Orbán Viktor arra buzdította a magyarajkú szavazókat, ne adják voksukat az RMDSZ-re, ahogy eddig tették. Szavazzanak a PSD-re, erre a veszélyesebb pártra, amely sokkal több rosszat tesz Romániának, mint az RMDSZ.

„Nagyon egyszerű. Románia az ellenségünk. És az ellenségünk ellensége a barátunk. A PSD tönkreteszi Romániát a lopás és korrupció által. Románia számára rendkívül súlyos csapás lenne, ha egy büntetőügyes miniszterelnököt kapna. Számunkra gyakorlatilag jobb, ha Dragnea lesz a miniszterelnök, mint ha egy magyar kerülne a Victoria palotába. Mi sose leszünk képesek úgy tönkrevágni Románia jó hírnevét, mint a PSD! Menjetek el szavazni, és üssétek a pecsétet a PSD-re! Tegyétek tönkre Romániát!”, biztatott mindenkit Orbán Viktor.

A magyar miniszterelnök megmondta az erdélyi magyar kisebbségnek, hogy amennyiben a PSD-re szavaznak, 2018-ban Erdély magától kiválik Romániából és föderációra lép Magyarországgal: „Mit gondoltok, meddig bírják még az erdélyiek, hogy ezek a rohadt Kárpátokon túli peszedista mitikák kirabolják őket? Végeredményben, az erdélyiekkel ki lehet egyezni. Szavazzatok a PSD-re és két éven belül megszabadulunk a szolgáktól, a büdös és részeges oltyánoktól és moldvaiaktól.”

Hirdetés