Égszakadás, földindulás!
Jean St'Ay
2016. szeptember 19. hétfő, 17:08
Rendkívül súlyos következmények várhatók. Figyelem, csak erős idegzetű, felnőtt olvasóknak ajánljuk! HUMORVESZÉLY!

Gabi Firea összeomlott! Már elkészíttette azt az aranypiedesztált, amire Pandelének (Florentin Pandele, Voluntari polgármestere - a szerk.) fel kellett volna állnia, hogy bejelentse Bukarest győzelmét.

Kolozsvár nem nyert, mert balszerencséjére pont egy olyan időszakban indult, amikor románok irányítják, nem magyarok.

A kudarcos Bukarest polgármesteri hivatala bejelentette, hogy ha már így alakult a helyzet, az összes menhelyre szállított kóbor kutyát újra kiengedik az utcára.

A temesváriakat lépésről lépésre tájékoztatják a győzelemről, nehogy felrobbanjon a májuk a nagy büszkeségtől.

Ion Iliescu indulatosan reagált a hírre és kijelentette: sürgősen csapatokat kell küldeni Temesvárra, hogy elfojtsák a kulturális zavargásokat.

A Temesvár központjában levő ingatlanokat cigányok birtokolják, míg a Kolozsvár központjában levőket a magyarok építették, ami arra utal, hogy az EU-ban még az indiai bevándorlókat is szívesebben látják, mint a mongolokat.

Úgy tűnik, Bukarest győzelmét belülről szabotálták el: Gabi Firea áthúzta a papíron Bukarestet, és odaírta, hogy Voluntari.

A kolozsváriak megmagyarázhatatlan hibát követtek el: a pályázathoz Avram Iancu szobrának fotóját mellékelték Hunyadi Mátyásé helyett, és a bizottság tagjai azt gondolták, csúfolkodnak velük.

A siker árnyoldala, hogy ha a történelem ismétli önmagát, néhány év múlva arra ébredünk, hogy Nicolae Robu lesz Románia elnöke.

Cătălin Cherecheș, Nagybánya polgármestere mindenképp tudományos munkaként tüntette fel a város pályázatát.

Egy hónapon keresztül valószínűleg senki sem fog Temesvárra költözni, nehogy összehányja magát a temesváriak bő mellényétől.

A bukarestiek minden nagyzolásról lemondanak. Még a Fratelliben is lehet műanyag dobozos sört kapni.

A csorbát kiköszörülendő, Kolozsvár évente több tucat Untold és Electric Castle fesztivált akar szervezni.

Temesváron már folyik a nagy készülődés: Robu polgármester megígérte, hogy 2021-ig Temesváron több pálma lesz, mint a trópusi szigeteken, a Béga folyóban pedig több krokodil, mint a Nílusban.

A temesváriaknak semmi okuk nincs a büszkélkedésre: azért nyertek, mert más romániai városok ellen versenyeztek, és nem azért, mert bármi közük lenne a kultúrához.

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.