eredeti hamisítvány
fsandor
2016. augusztus 12. péntek, 14:20
Mállik a sportolók felszerelése Rióban. A rendőrség házkutatásokat tart Bukarestben.

Hivatalos dokumentumokat foglalt le rendőrség a Román Olimpiai Bizottság bukaresti székházában, egy cég székhelyén pedig házkutatást tartott, miután felmerült a gyanú, hogy a Rióban versenyző román olimpikonok hamisított ruházatot kaptak.

Az infó egyelőre csak szivárogtatás, a rendőrség hivatalosan azt közölte, hogy egy hamisított sportfelszerelés forgalmazásával gyanúsított cégnél végez házkutatást négy bukaresti és Ilfov megyei helyszínen.

Cătălin Tolontan oknyomozó újságíró írt néhány nappal korábban arról, hogy a román olimpikonok ruházata esetleg hamisítvány. Rióban levő román sportolók arra panaszkodtak névtelenül, hogy a felszerelés (trikók, versenydresszek, melegítők stb.) gyenge minőségű, több ruhadarab elszakadt, kinyúlt vagy színét vesztette.

A felszerelést az olasz Kappa cég gyártotta, de a ruhadarabok címkéjén a francia Sol's Europe cég neve szerepel. A Román Olimpiai Bizottság közbeszerzésen választotta ezt a céget, az üzletet a Pax Creative cég közvetítette.

A Pax Creative képviselői elismerték, hogy a román olimpiai csapat hamisított felszereléssel utazott Rióba, de állításuk szerint túl későn szereztek tudomást a helyzetről.

A román olimpikonok hivatalos felszerelése 130 ezer euróba került.

 

comments powered by Disqus
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.