Tragédia
Jean St'Ay
2016. augusztus 4. csütörtök, 16:20
A marosvásárhelyi Víkend telepen történt.

A szerencsétlenség kedden kora délután történt, 13 és 14 óra között. A holttestre a nagy medencében találtak rá. Egyelőre senki sem tud semmi biztosat a feltételezett baleset körülményeiről. Az áldozat a Víkend telep frissen felvett alkalmazottja volt, és első munkanapját töltötte a medencék környékén.

Az áldozat holttestét elszállították a Maros Megyei Törvényszéki Orvostani Intézetbe, ahol a megfelelő vizsgálatok elvégzése után meghatározzák a halál okát.

 

Fotó: infoseason.ro

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/16568
Szőke, kék szemű fiúk egymás között.
A románok, a maguk balkániságával berobbantak Európába, a legmagasabb szinten. És tessék, a szerző szerint a renitens, rebellis Magyarország ott is jobban teljesít!
Három nap alatt jó sokat repül helikopterrel és repülővel.
Amint az várható volt, a szövetség 33+10 tulipánossal vág neki az európai parlamenti választásoknak.
Miért is van az, hogy annyi ön- és közveszélyes tragacs gurul a mioritikus haza közútjain? Az ember elolvassa a cikket, és örökre elmegy a kedve a használt autóktól.
Az abszurditás határát már rég túllépte ez az ügy, de még mindig lehet fokozni.
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
A századik válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázs passzaiból születtek a horvátok elleni gólok.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.