Mindent vissza!
Jean St'Ay
2016. július 25. hétfő, 12:46
És ami a legszebb: egyetlen puskalövés nélkül! Figyelem: újraegyesítő HUMORVESZÉLY!

Az 1918-as Nagy Egyesülés 100. évfordulója nem sok jót hoz a románoknak, viszont annál szebb reményekkel kecsegteti a magyarokat, Erdély igazi urait. Mivel a regátiak 100 év alatt sem voltak képesek Erdélyt telekkönyvezni és betáblázni, a terület visszakerül Magyarországhoz egy, az Egyesülés előtt aláírt szerződés értelmében.

„Megpróbálkoztunk néhányszor a betáblázással. Még egy pár százmillió eurós megvalósíthatósági tanulmány is készült, ám valahol elkallódott, és most újra kellene csinálni. Mi amúgy is az EU-hoz tartozunk, és a határoknak nincs sok értelmük. Mit számít, hogy Brassónál vagy Nagylaknál mutatom meg az útlevelemet egy magyar vámosnak? Az mindegy”, magyarázta Románia külügyminisztere.

Erdély visszatérése Magyarországhoz és a telekkönyv hiánya azonban azt is jelenti, hogy a románok törvényellenes módon bitorolnak minden tulajdont, ezért ezek automatikus módon a magyar állam tulajdonába kerülnek. A magyar állam mindent megtesz annak érdekében, hogy az Erdélyben élő románok jól beilleszkedjenek új hazájukba. „Elküldjük őket Mongóliába, hogy jobban megértsék a magyar népet, és mire visszatérnek, valószínűleg elfelejtenek románul, és sokkal jobban megértik majd egymást a magyarokkal”, magyarázta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.