Pályára állva
béel
2016. július 1. péntek, 14:53
Elvileg minden készen áll, csak az utolsó egyeztetések hiányoznak.

Hihetetlen: akár már a jövő héten kivonulhat a kivitelező az észak-erdélyi autópálya Bors és Berettyószéplak közötti 60 kilométeres szakaszára, miután július 6-án egy műszaki és gazdasági szakbizottság megvizsgálja a kivitelezési terveket – nyilatkozta Cătălin Homor, az Országos Közút- és Autópálya-kezelő Társaság (CNADNR) vezérigazgatója Bihar megyei látogatásán. Homor közölte, a tervek már egy ideje készen vannak, a projekten dolgozó mérnökök azonban számos pontosítást, illetve módosítást kértek, a tervező pedig eleget tett ezeknek, a terv pedig most a CNDANR-nél van.

„A továbbiakban a társaság szakembereinek műszaki és gazdasági szempontból is meg kell vizsgálniuk, és el kell fogadniuk a terveket, amelyeket ezt követően átadunk az autópályát építő csoportnak” – közölte az útügyi hatóság vezetője. A kivitelezést egy konzorcium végzi, amelyet a spanyol Corsan Corviam irányít.
 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/16007
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.