Sejde, a sámsoni csárdában!
pazs
2016. június 23. csütörtök, 15:29
Nézze meg, hogyan ropja a csárdást a portugál világsztár!

Emlékezetes momentuma marad a szerda esti, döntetlenre végződő magyar-portugál meccsnek az a hiszti, amit Cristiano Ronaldo produkált Dzsudzsák Balázs második - azaz a magyar csapat harmadik - gólja után, amivel a magyar nemzeti tizenegy ismételten megszerezte a vezetést. A portugál szupersztár úgy toporzékolt, mint egy kisgyerek, aki nem tud beletörődni abba, hogy a dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogy ő akarja.

Mentségére legyen mondva, hogy a tajtékzó dühből később gól lett, így nemcsak Portugália egyenlített (immár véglegesen) az akkor 3:2-re vezető Magyarországgal, hanem maga Ronaldo is a szintén kétgólos Dzsudzsákkal.

Az internet népe azonban - szokása szerint - büntet, úgyhogy máris terjedni kezdtek a ronaldós mémek, amelyeknek eddig a közös vonása, hogy a luzitán labdarúgó csapkodását és toporzékolását ténclépésekké alakították át - méghozzá magyar népzene.

Így ropja tehát Cé Ronaldo a sámsoni csárdában:

Itt pedig gyerekdalokra táncol:

Van egy olyan érzésünk, hogy ezzel még nincs vége a mémözönnek...

 

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.