filmtett tábor
Jean St'Ay
2016. április 8. péntek, 15:47
Aki filmet akar csinálni, Árkosra kell annak menni!

Hogy miért? Hát, mert ott lesz az idei Filmtett-tábor. Méghozzá június 25. és augusztus 5. között. Szép hely, az biztos!

Az idei pályázat kiemelt motívumai a doboz és az idegen. Jó tudni, mert bár egynek kötelező módon szerepelnie kell minden, a tábor ideje alatt elkészülő mozgóképben.

Pályázhat bárki 18 és 30 év közötti ember, kivéve a színészeket: az ő esetükben a felső korhatár 35 év. A szervezők szerint a pályázó származási helye nem számít, továbbá a filmes (elő)képzés megléte vagy nemléte sem.

A jó hír, hogy nincs pályázati díj. A rossz viszont az, hogy részvételi díj van. Méghozzá 32.000 forint, 480 lej vagy ennek megfelelő euró. Természetben nem lehet fizetni, evvan. Viszont 10 résztvevő számára 30%-os kedvezményt biztosítanak a szervezők, szociális alapon. A kedvezmény az adatlapon igényelhető április 24-ig.

Na és akkor a pályázati határidő: május elseje. Vagyis vasárnap. Ami nem baj, mert a Filmtett a munka ünnepén is nyitva tartja a szemét.

További részleteket itt lehet olvasni. Hajrá, filmesek!

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/14677
Ha Románia első kisebbségi államelnöke ilyen csigasebességgel dönti el, mi legyen, mi ne legyen, a végítélet is lejár, mire végre határozottan kimond valamit.
Pert veszített a MOGYE, elő kell kaparnia a mindeddig rejtegetett dokumentumokat.
Igen szoros versenyben a folytonosság legyőzte a változást.
Mert az erre használható pénzt a kormány a helyi klientúra zsebébe tömi, ugyanis négyévenként ők működtetik a szavazógépet.
Nem elég, hogy Magyarország folyton ki akarja szakítani Erdélyt a mioritikus haza testéből, a Fekete-tenger felől egyre közeleg a nagy orosz mackó.
Még megérjük, hogy a mioritikus haza lesz a Hadúr Jani a kerületben.
Nem időutazáson vett részt Kolozsvár polgármestere, „csak” az Európai Bizottság start-up konferenciáján, melyet Kolozsváron szerveztek.
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.
Az állam sajnálta a pénzt az oktatására, Strasbourg most erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezi.
Már megint hülyének néznek bennünket, pedig az ilyesmit nagyon könnyen kiszúrja az, aki egy keveset is konyít a képszerkesztéshez.
Öt győztes meccs után leváltották Alin Minteuan edzőt, mert a tavalyi bajnoki címet behúzó Dan Petrescu visszatért Kínából.
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A Nussbaum családból egyedül László élte túl Auschwitzot. Az ő megrázó történetét vitte filmre Csibi László dokumentumfilm-rendező.