Az üzlet az üzlet
Jean St'Ay
2016. március 9. szerda, 18:04
Ha van egy 50 lejes jegye, kedves Olvasó, akár 500 lejért is eladhatja. Nem vicc!

Amint arról beszámoltunk, rekord idő alatt elkeltek a bukaresti sportszerű és sportszerűtlen játszmák miatt Kolozsvárra átpasszolt, és március 27-én sorra kerülő román-spanyol barátságos mérkőzésre.

Az ember arra gondol ilyenkor, hogy hát tényleg, nem minden nap esik az ölünkbe a lehetőség, hogy a spanyol nemzeti tizenegy játékát a Kincses városban lehet megcsodálni.

Ám alig telt el két nap a szenzációs jegyfelvásárlás után, a biléták egy része ismét piacra került, mégpedig az apróhirdetés-oldalakon, írja a striridecluj.ro. Az egyetlen különbség az árban fedezhető fel. Az 50 és 200 lej között mozgó jegyeket 100 és 1.400 lej közötti árakon kínálják a szemfüles pénzrajongók. Mindez annak ellenére, hogy a jegyvásárlási szabályok szerint egy személy csak négy jegyet vásárolhatott meg.

Hiába, szemesnek áll a világ. És ha valaki megveszi a feláras jegyet, akkor azt jelenti, igény van rá. Úgyhogy áll a bál, s a feketepiac.


Fotó: citynews.ro

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/14204
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.
A román miniszterelnök asszony olyat mondott, hogy a Brüsszelben ücsörgő politikusok leestek a székről.
Lehet, hogy nem is akkora pótcselekvés az RMDSZ centenáriumvégi pótcselekvése.
A szerző szerint van abban valami, hogy aki nem megy el szavazni, az ne ugráljon utána az utcán. A megoldás? A kötelező voksolás, persze.
Lezárták a csendőrök elleni eljárást, a bírságokat már korábban érvénytelenítették, az SZNT pedig nem nyújt be fellebbezést.
Megnéztük az idegenforgalmi minisztérium legújabb turistacsalogató videóját, de fogalmunk sincs, mi célból készülhetett.
Hétfőn nem tudott megjelenni a bíróság előtt, mivel baj van a gerincével.
Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori fürdővárosát felterjesztenék az Európa legszebb termálfürdőit összesítő UNESCO-listára.
Álfogorvost buktatott le egy anyuka Suceaván. A durva az, hogy egy négyéves gyermek életét veszélyeztette.
Persze csak szőr mentén: hogy jelenlétével a Szacsvay-szobornál miért tolta az RMDSZ kampányszekerét.