Szerdán nyitott kapukat döngetnek a diákok a PKE-n

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem az előző évek hagyományaihoz hasonlóan ismét megrendezi a főként középiskolás diákoknak szóló Nyílt Napot.
Hirdetés

Az eseményre idén is az Iskola másképp program keretén belül kerül sor 2015. április 8-án, szerdán. Ezen a napon az egyetem interaktív foglalkozásokkal, szakbemutatókkal, ismeretbővítő előadásokkal és játékokkal várja az ide látogató fiatalokat.

Reggel 10 órától délután 15 óráig az egyetem udvarán szakbemutató standok üzemelnek majd, ahol az érdeklődők első kézből szerezhetnek információkat a tanároktól és hallgatóktól az egyetem nyújtotta képzési lehetőségekről. 10.30-tól kerül sor a Nyílt Nap hivatalos megnyitójára a PKE dísztermében, ezt követően pedig párhuzamosan zajló foglalkozásokra kerül sor. A szórakoztató programok mellett idén a diákoknak lehetőségük nyílik majd az egyetem utáni életbe is betekinteni frissen végzett hallgatók beszámolóin keresztül, akik az Alumni-program Gyere vissza és mesélj! keretén belül ezen a napon a középiskolásoknak mesélnek majd a pályakezdés kihívásairól és buktatóiról.

A Nyílt Nap fő célja, hogy az érdeklődők ne csak szóróanyagokból és online felületekről tájékozódva ismerkedjenek meg a Partiumi Keresztény Egyetemen működő szakokkal, hanem személyesen is megtapasztalhassák milyen az egyetem hangulata.

Fotó: Facebook/PKE

Hirdetés