14 éves fiú megerőszakolása közben kapták el a rendőrök az ünnepelt ,,zsenimentort” – vasárnapi hírek

Néhányan azt gondolták, tökmindegy, mikor jön a vonat, ők felemelik a sorompót saját kezűleg. Mit gondol, mennyiért adnak ki majdnem használhatatlan apartmanokat az UNTOLD fesztivál idejére?

Hirdetés

Néhányan kezükbe vették a sorsukat…

…majd együttes erővel felemeltek egy sorompót. Ahogy tartja a mondás: minden állat egyenlő, de egyesek egyenlőbbek – a kiváltságos helyzetű polgártársaink pedig úgy döntöttek, hogy rájuk nem érvényes a törvény meg a közlekedési szabályzat.

A Buzău megyei Cilibia község határában sorban állt a nép a vasút előtt, várván, hogy elhaladjon a vonat. Ilyenkor a sorompó le van eresztve – és hogy a Macskafogó című animációs film szófordulatával éljünk, amint az közismert: a sorompó felemelkedik, mihelyt elhaladt a vonat, a kocsisor szabad.

Néhányan azonban nem így gondolták: elegük lett az álldogálásból, fogták magukat, kiszálltak az autójukból és kézzel felemelték a sorompót. A tetteseket, ha azonosítani tudják, súlyos büntetés várja, ráadásul a járművezetői engedélyeiket is elkobozzák.

14 éves fiút zaklatott szexuálisan egy ismert pedagógiai szakember

Kristóf Lajost a bukaresti rendőrök érték tetten egy 14 éves fiú megerőszakolása közben a főváros 4. kerületében. A korábban pedagógiai innovátorként ünnepelt 39 éves férfi két éve zaklatta a fiút, akinek a 13 éves öccsét is megpróbálta behálózni.

Az oktatási szakemberként elismert Kristóf Lajos többek között azzal vívta ki magának az elismerést, hogy reformrendszert alakított ki: a kettős kivételességgel rendelkező gyerekek mentorálását tűzte ki céljául, például olyanokét, akik átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek, családon belüli erőszakkal sújtott családokból származnak, vagy sajátos nevelési igényűek (páldául tanulási zavarok, ADHD, ADD vagy autizmus spektrumzavar).

A kiskorút pénz és egyéb javak ígéretével csalta fel tettének színhelyére, havonta 2000-3000 lejes apanázst fizetett neki. Amint azt a 14 éves áldozat édesanyja is elmondta, már jó ideje sejtette, hogy valami nincs rendben gyermekével, miután 2022-ben megismerkedett Kristóf Lajossal. A férfi ellene fordította a fiát, korrepetálásra hivatkozva kényszerítette arra, hogy minél több időt töltsön vele, és kevesebbet a családjával. Mobiltelefont ajándékozott neki, hogy azzal tartsák a kapcsolatot.

Mint kiderült, a telefont folyton magánál kellett tartania, ugyanis a férfi folyamatosan üzeneteket küldött neki, és az is előfordult, hogy az édesanya csak magán Kristófon keresztül tudta tartani a kapcsolatot gyermekével. Ekkor fordult meg a fejében, hogy komoly baj lehet emögött: értesítette a rendőrséget, amely két hétig követte a férfit, szombaton pedig rajtaütöttek.

Hirdetés

A gyanúsítottat 3 órán keresztül hallgatták ki őrizetbe vétele előtt, nem ismerte be a bűncselekmény elkövetését. További részletek a HotNews portálon olvashatók.

Kiadó lakás Kolozsváron az UNTOLD fesztivál idejére: nincs benne semmi, de legalább jó drága

Többen is elképedtek egy lakástulajdonos átlátszó pofátlanságán: 4000 lejért adná ki az ingatlant az UNTOLD fesztivál idejére, de úgy, hogy a lakásban gyakorlatilag semmi sincs egy vécén és két fémpolcon kívül.

Ha nem hiszi, itt megnézheti. Feltételezzük, hogy senki nem szeretne a kövön aludni, vagy azon elhelyezni a csomagjait, netán a földön enni.

Az eset kapcsán a tulajdonos is megszólalt, mondván, hogy rendelkezésre tud bocsátani néhány matracot is. Micsoda nagylelkűség! Fürödni majd az erkélyen is lehet.

 

Hirdetés