Fotók: Bücs Levente Szabolcs
DE CE MALL
gycsaba
2018. november 27. kedd, 19:57
Ezt hívják centenáriumi marketingfogásnak?
Ha szatmáriak lennénk, mi is nagyon várnánk, hogy megnyíljon végre a megyeszékhely első igazi plázája, a Shopping City – vagy az építőcég neve miatt csak Nepi mall-ként emlegetett komplexum –, erre egészen pontosan december 5-ig kell várni.
 
 
A várakozás egyébként nem is lehetett olyan kibírhatatlan: a pláza határidő előtt elkészült, szóval a vásárlói roham a tervezettnél korábban kezdődik el, szóval minden szuper. Bár van még tennivaló a bevásárlóközpont körül, a fémkerítés már elkészült, melyre Decebal dák királyt fújták fel színes festékkel, nem is egyszer. Nagyon szép! 
 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/29050
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.
Egyre nagyobb és hangosabb a zártkörű buli.
Igaz ugyan, hogy Ecaterina Andronescu, a régi-új oktatási miniszter tudja, mennyi kétszer kettő, viszont az oktatási stratégiák szétcseszése terén is markánsan bizonyított.
Leszámol az újkapitalizmus iránti illúziókkal és egy globalizációkritikus, ökopolitikai alternatívát mutat fel Zöld jelzés - Vázlat egy új politikához című, nemrég Kolozsváron is bemutatott könyvében az LMP volt vezetője.