Két fiatal égett halálra Arad megyében, miután autójukkal egy póznának ütköztek

A baleset pillanatok alatt következett be, mire a tűzoltók kiértek, már lángokban állt az autó.
Hirdetés

Szénné égve találtak két személyt péntek este Arad megyében, Újszentanna (Sântana) és Kürtös (Curtici) között, miután gépkocsijuk egy póznának ütközött, sáncba borult és kigyulladt. Mire a 112-es egységes hívószámon riasztott tűzoltók a helyszínre értek, az egész gépkocsi lángokban állt. A tűzoltók eloltották a tüzet, a kiégett járműben két szénné égett holttestet találtak, írja az Agerpres Călin Domşa, az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivő nyilatkozata alapján.

A szemtanúk szerint az Opel márkájú gépkocsi egy magasfeszültségű oszlopnak ütközött, az árokba borult, kigyulladt és teljesen kiégett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, de minden jel arra utal, hogy a túlzott sebesség miatt a sofőr elvesztette uralmát a gépjármű felett.  

Az Aradon.ro azt írja, a sofőr egy 35 éves kürtösi férfi, aki az aradi vízügyi hivatalban dolgozott. Jogosítványát nemrég felfüggesztették. A másik áldozat egy 24 éves újszentannai fiatal, aki korábban önkéntes tűzoltóként szolgált.

Hirdetés