Képünk illusztráció!
Medvebűnözés
Jean St'Ay
2018. október 11. csütörtök, 10:18
Közeleg a tél, be kell szerezni az eltenni valót.

A mackóasszonyság feltehetően nem a híres fogarasi várra volt kíváncsi. És nem is akarta nagyon zavarni a kétlábú városlakókat. Ezért hajnalosan sétált be csemetéivel Fogaras központjába. Persze, így sem kerülhette el az éber szemeket. Valaki felfigyelt a szokatlan korzózókra és riasztotta a brassói csendőrséget.

A derék csendőrök persze sebbel-lobbal a helyszínre siettek és fényjelzések segítségével, afféle jó medvepásztorokként, kiterelték a bundás családot a belvárosból, az Olt folyó irányába. Tessék csak nézni:

 

 

Probléma nem történt a terelés során, hála Istennek. A medvék üres kézzel távoztak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28466
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.
A gyülekezési törvény módosítását a kormány már régóta fontolgatja, de a legfelsőbb bíróság mai döntése után meglehet, hogy nem lesz már szükség rá. A civilek perrel fenyegetnek.