Képünk illusztráció!
Medvebűnözés
Jean St'Ay
2018. október 11. csütörtök, 10:18
Közeleg a tél, be kell szerezni az eltenni valót.

A mackóasszonyság feltehetően nem a híres fogarasi várra volt kíváncsi. És nem is akarta nagyon zavarni a kétlábú városlakókat. Ezért hajnalosan sétált be csemetéivel Fogaras központjába. Persze, így sem kerülhette el az éber szemeket. Valaki felfigyelt a szokatlan korzózókra és riasztotta a brassói csendőrséget.

A derék csendőrök persze sebbel-lobbal a helyszínre siettek és fényjelzések segítségével, afféle jó medvepásztorokként, kiterelték a bundás családot a belvárosból, az Olt folyó irányába. Tessék csak nézni:

 

 

Probléma nem történt a terelés során, hála Istennek. A medvék üres kézzel távoztak.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/28466
Megkávéztatják a fáradt sofőröket az ünnepek alatt a magyar és román rendőrök.
Egyszerű matematika az egész: 210 ezer autóra alig 50 ezer parkolóhely jut.
Itt a lista, amelyiken ellenőrizheti, hogy az Ön települése köztük van-e.
Kolozsvár, Nagyvárad, Arad és Temesvár a hétvégén hivatalossá teszi koalícióját.
Ezt szokták mondeni azok a tökéletlen alakok, akiket a pártdinamika kulcspozíciókba juttat. Mindenki hibás, csak ők nem.
Amúgy Papp Attila Zsolt álnéven jár közöttünk. És bemutatták az új verskötetét Tengerkolozsváron, Vízierdélyben. Kicsit felugrottunk mellé a költői trámvájra.
Bő fél évvel később szóltak a magyaroknak is, hogy bonzsúr, alá lehet írni. Legfeljebb a Partiumra lett volna esélyük, de Románia győztesként azt is vitte.
Nem, kedves Olvasónk, ez nem vicc. De. Vagyis hát nem.
Még idén felavatják az új utasfelvételi részleget, de már készülnek az új terminál tervei is.
Az nem úgy van a gyulafehérvári nyilatkozatban, ahogy le van írva. Ja, a rendkívül okos szerző nagy tisztázási igyekezetében összekeveri a szemiotikát (jeltan) a szemantikával (jelentéstan).
Hiába esküdözött a FCSB főjuhásza, hogy őt nem győzhetik le a magyarok a centenárium alkalmából.
Párhuzamos valóságokat szül a kisebbségi jogok kérdése Erdélyben. Abban azonban mindenki egyetért, hogy csak papíron léteznek.
A klasszikus dió-alma-mogyoró már a múlté, manapság sokkal rafináltabb meglepetések terhelik a Mikulás zsákját és a szülők pénztárcáját.